torstai 21. kesäkuuta 2012

Ylläripakettia.Tuli kyllä tää paketti niin hyvään saumaan! Meillä on juhannussuunnitelmissa saunomista, tiedänpähän mitä otan mukaan! :)


Aivan ihana kortti tuli paketin mukana. 


Tää väsynyt äiti kiittää! 


(Ja miksi olen väsynyt.. Kokeiltiin mitä tapahtuu, jos Nestori ei nuku aamupäikkäreitä. No ei tod mitään hyvää! Se oli aivan yliväsynyt puolen päivän maissa ja nukkui levottomasti puoli tuntia eikä jatkanut enää unia. Toiset puolen tunnin tirsat kolmen maissa sai sen vain vihaiseksi. Kuudesta eteenpäin nukkuikin sitten mun kainalossa puolitosta tuntia, ja siksi yöunille pääsi vasta kymmeneltä, yliväsyneenä, mutta touhukkaana. Huoh. Vaikka olen nukkunut hyvin, en ole väsynyt, en jaksa kun toinen itkee kovasti, se on raskasta. Mitä tästä opimme? Nestoria ei pidä valvottaa. Edes aamulla.)

2 kommenttia:

  1. Hyvä, kun paketti oli mieluinen. Sitten vaan nauttimaan juhannussaunaan! ;-)

    Minäkin hemmottelin tänään jalkojani sillä kuorintavoiteella. Rasiakin pääsi jo käyttöön, kun olimme yön yli reissussa, niin sinne sujautin kätevästi vitamiinit. Soitan ja varaan ajan hoitoon heti maanantaina. Pakettisi oli ihana piristys. Täytyy vain vielä ottaa kuvat ja tehdä siitä postaus. :-)

    VastaaPoista