keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Touhutouhu.

Nestori leikkii mielellään olkkarissa, jos Antti tai minä ollaan siinä seurana. Olenkin viimeaikoina katsonut telkkaria lattialla tai sohvalla istuen ja Nestori on leikkinyt siinä samalla. Välillä se tulee moikkaan ja ottaa maitohuikat ja jatkaa taas touhujaan.

Ehkä noin vuosi sitten näin youtube-videon vauvasta joka leikki leikkihuoneessa. Video oli nopeutettu ja se oli aika hauskaa katsottavaa. Vähän mun tuli paha mieli vauvan puolesta, hän nimittäin leikki siellä ihan yksin. Mutta ehkäpä jotkut vauvat ovat niin itsenäisiä..? 

Laitoin kameran jalustan ruokapöydälle Nestorin leikkien ajaksi. Vähän olisi vielä pitänyt saada kameraa ylemmäs, mutta ihan kiva tästäkin tuli. Tässä on tunti tiivistettynä kahteen ja puoleen minuuttiin. 


11 kommenttia:

 1. Olipa hauskan näköistä! :) Mä ole siitä lähtien, kun meidän tyttö oppi konttaamaan, vain haaveillut istuvani edes hetken yhdessä huoneessa. Vaikka kantaisin kaikki mahdolliset lelut ja yrittäisin viihdyttää, niin viimeistään vartin päästä pitää ravata kissan perässä, käydä kaikki pistorasiat ja johdot läpi tai muuten kiertää koko talo kymmeneen kertaan läpi. :) Ainoastaan kukkuu-leikki tai "takaa-ajo" leikki mahdollistaa yhdessä huoneessa pysymisen. Ja silloinkin pitää äidin kontata! :D No, onneksi illalla on vähän aikaa roikkua netissä tms, kun neiti sammahtaa jo 7 pintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, taidan päästä niin helpolla!

   Nestori vaihtaa huonetta toki, mutta vain mun tai Antin perässä. Olohuoneessa on vähiten vaarallisia paikkoja, johtoja tms, joten siellä me hengaillaan useimmiten.

   Poista
  2. No, tuskin tässä kukaan erityisen helpolla tai vaikealla pääsee. :) Ja ilmeisesti neiti kuuli mun "valituksen" eilen, kun kiltisti leikki aamulla tunnin yhdessä huoneessa. Ja äiti näki Sikken kokkauksia. =D

   Poista
 2. Ihanan touhukasta menoa ja niin tutun näköistä! :)

  VastaaPoista
 3. siis vähäks nestori leikkii hienosti! lenni ei oo kun pari viikkoa nuorempi ja tuntuu ettei se osaa muuta kun ryömiä äitin jalkoihin vaikka mitä leluja olis tarjolla ;)
  tai siis ei se ainakaan tollain "itsekseen" leiki oikeastaan yhtään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks Lennillä ollu tää vaihe joskus aikaisemmin jo? Nestorilla menee varmaan kans kohta ohi :)

   Poista
 4. Mahtava video! :D Meillä välillä leikitään yksin kun ei vaan jaksa koko ajan touhottaa tuon kanssa. Mutta se kyllä osaa itse tulla pyytämään kun kaipaa syliä/maitoa/seuraa/vessaan. Yhdessä lähinnä kieputellaan ja temppuillaan (mitä en kyllä saisi tehdä kun on jo pari kuukautta ollut rannetuki jännetuppitulehdukseen eikä auta yhtään) ja rakennellaan palikoilla (minä rakennan ja lapsi rikkoo). Usein tuntuu että tuo viihtyykin yksin tai että riittää että olen vieressä, kun hän seisoo hyllyn vieressä sitä tyhjentämässä tai seisoo parvekkeenoveen nojaten ja katsoo ulos (kunnon kerrostalokyttääjä). Mutta pikkuhiljaa olen huomannut, että jotkut leikit alkavat olla vastavuoroisempia ja sen myötä varmasti itselläkin kivempi leikkiä lapsen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika samanlaisia leikkejä. Lisäksi Nestori tykkää, jos laitan leluja pyörimään, hyrrän lailla. Tossa videolla pari kertaa teenkin niin, mutta ei taida näkyä juuri, kun on nopeutettu. Sit sorminukkeleikit (meillä ei oo oikeita sorminukkeja, mutta sukka ajaa saman asian) on ihan hitti :)

   Poista