maanantai 11. kesäkuuta 2012

Nestorin eka hammas tuli läpi!

Ja tänään me oltiin neuvolassa, Nestorille tehtiin syöttöpunnitus. Hän söi 175 g maitoa tuputettuna. Ei paljoa maito kiinnostanut, kun olisi ollut leikkikavereita ja paljon tutkittavaa. Tämä on todella huojentavaa, käsittääkseni isommille vauvoille suositellaan 6 dl maitoa päivässä. Nestori saa sen kolmesta tai ainakin neljästä imetyskerrasta. Antin ei tarvitse lämmitellä maitoa mun koulupäivien aikana! Aamun, illan ja yön imetykset riittää Nestorille. Ihanaa!


Eka alahammas ei vielä näy, mutta tuntuu jo :)

En ole ehkä täällä blogissa vielä kertonut meidän suunnitelmasta. Minä menen kouluun 16.7. ja koulua kestää loppuvuoden. Antti on tämän ajan kotona. Tammikuun alusta Antti palaa töihin ja minä jään taas kotiin Nestorin kanssa. Kevätlukukaudella toivottavasti saan tehtyä viimeiset kurssit kotoa käsin. 

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia :)

  Ompas helpottavaa varmaan kuulla että maitoa tulee vielä noin hyvin! Voi vitsi, saataiskohan tehtyä syöttöpunnitus iskän kala-vaa'alla :D tai täytyy pyytää 10kk neuvolassa.. kiinnostais kyllä kovasti tietää paljonko maitoa vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kysykää ihmeessä siellä 10 kk nlassa! Toi on tosi ihana tieto! Tiesin kyllä, että Nestori saa tarpeeksi maitoa, poika on tyytyväinen ja iloinen ja nielee kuuluvasti ja jos vauvalle ei tarjoa korviketta, ei maito yhtäkkiä vähene.. Ellei ny jotan ihmeellistä satu. Mutta silti oli ihanaa saada konkreettinen osoitus siitä.

   Poista
 2. Pitäsköhän itsekin ihan vain mielenkiinnosta pyytää syöttöpunnitusta, ollaan ma menossa neuvolaan. Sitä kun ei ole mitään hajua paljonko tuo hotkii. Ei tosin varmasti suostuisi kauheesti syömään jos ei oikeasti nälkä joten riippuu varmaan vähän siitäkin miten se aika asettuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyydä ihmeessä! Muakin kiinnostais kovasti tietää :) Ja voithan sitten vertailla kuitenki. Niinkuin minäkin tiedän, että tuolla neuvolassa Nestori söi aika vähän, ei ois millään halunnut kun oli niin paljon touhuttavaa. Tarjosin ehkä kymmenkunta kertaa ennen kuin halusi. Oltiin siellä ehkä tunti :)

   Poista