tiistai 5. kesäkuuta 2012

Vauva vai pieni lapsi?

Nestori on jo niin touhukas ja itsenäinen, että välillä tuntuu ettei se ole enää vauva. Että se olisi jo lapsi.  Tykkään pukea Nestorille aika vauvamaisia vaatteita vielä. 

Pieni lapsi menossa kaverinsa 1-vee synttäreille.

Vauva istuskelee sohvan nurkassa.

Vauva makoilee lattialla.

Oh, se kääntyikin ja nousi konttaamaan.


3 kommenttia:

 1. Mä olen miettinyt näitä samoja juttuja. Yhä useammin ajattelen/ sanon Ainoa lapseksi. Kun ei se tunnu niin vauvalta enää :'). Paljon mietin myös sitä, miten hurjasti nämä pienet jo puheesta ymmärtävätkään :). Neljä kuukautta enää, niin lapsi ymmärtää kuitenkin jo melkein kaiken arkipuheen. Täytyyhän sen siis nytkin jo ymmärtää vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelen Nestorin vielä vauvana. Ja siksi ehkä niin yllättikin kun puin sille farkut ja villapaidan ja se näyttikin ihan lapselta!

   Juu, tosi hurjaa ajatella että tuo pieni ymmärtää jo puhettakin. Vaikka ei tunnu kyllä kovin usein siihen reagoivan. Joskus ehkä, mutta en ole varma onko sääkää.

   Poista
 2. Oma ei kyllä tunnu enää lainkaan vauvalta, mutta huomaan pikkulasten ja heidän vanhempiensa sanovan vauvaksi. Onhan se vähän riippuvaista siitä mihin vertaa ;) Olen puhunut melkein syntymästä lähtien yksinkertaisesti lapsesta, esim. juuri blogissa. En halua korostaa poika/tyttö-sanoja ja jotenkin lapsi tuntuu luontevammalta kuin vauva, koska lapsi ei siitä miksikään muutu oli se sitten vauva tai viiskymppinen, kun se kuitenkin aina on se oma lapsi :)

  VastaaPoista