sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pinnis.

Huutonetistä löytyi Börjelle sopiva pinnasänky. Pinnis on tummaksi lakattua (?) puuta ja pohjan voi säätää kolmeen eri korkeuteen. Alkuun laitoimme pohjan aivan ylös. Toista laitaa voi säätää kahteen eri korkeuteen, me haluttiin se alemmas. Haaveeni on, että voisin imettää Börjeä ja yöllä saan vauvan helposti pois sängystään ilman että joudun nousemaan seisomaan.

Pinnis.

Pinnasänkyyn muutti ihana Barbapoju Börjeä odottamaan :) Poju on koulukaverini itse tekemä ja aivan ihastuttava! Pojun käsivarret ovat niin ohuet, että pienilläkin käsillä voi siitä tarttua kiinni.

Barbapoju.

Torstaina kävin lääkärillä kontrollissa. Kohdunkaula ei ollut pehmentynyt lisää (hyvä!) mutta kohdunsuu oli hiukan jo auennut. Lääkäri sanoi, että jos otan niin rennosti, ettei tule kivuliaita supistuksia, kohdunsuun tilanne tuskin muuttuu liian aikaisin. Niinkuin Tainakin kirjoitti tämän postauksen kommenttiin, taitaa olla hyvin yleistä, että supistelut kypsyttävät hiukan jo aikaisin, mutta tuskin Börje etuajassa tulee. Ainakaan liian etuaikaisena. Terkka sanoi, että voisin varuiksi himmailla vielä viikon, kunnes raskaus on viikolla 34. Sen jälkeen minun ei tarvitsisi enää huolehtia. En saa synnytystä käyntiin touhuamalla :)

Antti on ollut nyt viikonlopun kotona viikon kestäneen Lapin vaelluksen jälkeen. On ollut niin kivaa :) Seuraavat kolme viikkoa me lomaillaan yhdessä.

Terkuin Riina, rv 33+2

4 kommenttia:

 1. Meillä pinnasänky on parisängyn ja seinän välissä ja sänkyjen välinen laita pinniksestä on otettu kokonaan pois ja pohja peittojen avulla laitettu samaan tasoon meidän sängyn kanssa. Toimii sängynjatkeena hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö söpö toi Barbapoju!

  VastaaPoista
 3. Hienon sängyn löysitte!

  VastaaPoista
 4. No eikö vain ole hieno sänky ja toi Barbapoju on ihana <3

  Taina, toi teidän systeemi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Mutta ei nyt vielä, Antilla on tuoreessa muistissa tuon laidan kiinnittäminen. Jos nyt pyytäisin irroittamaan kokonaan, menettäisin kaikki vaivalla kerätyt vaimopisteet :D

  VastaaPoista