keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kirppistelyä.

Oltiin Irinan, Heidin ja pienen Neelan kanssa kirppareilla tänään. Radiolta löytyi ihania vaatteita Börjelle. Pienet valkoiset housut, farkut ja yöasu. Isommassa koossa oli ruskearaidallinen body. Hervannan Epeleiltä löytyi ihana hymyhelistin! 

Ja vielä lisää vaatteita :)

Olin muutenkin ajatellut ostavani tuon hymyhelistimen, mutta kirpparilta sain sen huomattavasti edullisemmin kuin täältä. Antin mielestä farkut on tosi ihanat :) Ei Antti yleensä jaksa kiinnostua kun hössötän vaatteista, mutta farkut oli heti Antinkin mieleen. 
Oikeastaan ei tarvitsi ostaa enää yhtään vaatetta Börjelle. Ainoastaan haluan semmoisen ylisöpön nallehaalarin, johon voidaan Börje pukea kotiintulomatkalle :) Silloin on jo syksy ja saattaa olla niin viileä, että ihan sisävaatteissa ei voi lasta tuoda kotiin. Heidi kertoi nähneensä nallehaalarin pienessä koossa lähikirpparillaan, ja jos ehtii tässä jokupäivä, lupasi käydä sen minulle noutamassa sieltä. Minulla on oma kippariagentti :) Heidi oli myös löytänyt edullisia kestovaippoja, jotka välittää meille! Mahtavaa :)

Tänään oli neuvolakäyntikin. Kaikki tuntui olevan kunnossa. Kerroin että supistelee päivittäin, mutta terkka ei ollut siitä mitenkään huolissaan. Aion kuitenkin huomenna vielä soittaa ja kysyä pääsisinkö lääkärille, että voitaisiin varmistua, ettei Börje vielä tee tuloaan.

Tämän päivän ohjelmistossa oli myös mansikan pakastamista, ja pyykkäämistä. Nyt on kolmas koneellinen menossa. Äitiyspakkauksen haalarit, tumput ja töppöset on jo pesty, nyt siellä pyörii lakanat ja peitto. On tehokas päivä ollut ja sen huomaa kropassa.. Nyt lepäilen loppuillan, että jaksan huomenna kalastaa ja paistaa makkaraa serkkujen 6, 4 ja 2 vee kanssa.

3 kommenttia:

 1. Neela, ihana nimi!!!
  Josko lepaisit vahan enempi ja antaisit mulle hippasen tota sun puuhastelutehokkuutta! =)

  VastaaPoista
 2. Mustakin Neela on niin kaunis nimi!
  Musta tuntuu että puuhastelet ihan tarpeeks tehokkaasti muutenkin :D

  VastaaPoista
 3. Neela äiti täältä kiittelee tyttären nimen ihastelua. ;) Kaunis se on omasta mielestänikin.

  Kiitos kirppistelyseurasta, jätskistä&mansikoista ja mahtavasta päivästä!

  VastaaPoista