tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kirppistelyä, taas.

Oltiin jälleen Heidin ja Neelan kanssa vähän kiertelemässä kirppareita ja kyllä kannatti. Löysin nimittäin Börjelle kotiintulohaalarin. Se ei ollut tasan semmoinen kun ajattelin, se ei ole karvainen, eikä siinä ole korvia hupussa, mutta se on ylisöpö!

Kotiintulohaalari <3

Heidi on taitava ompelija ja lupasi ommella meille muutaman sisätäyttövaipan. Tai, no, muutaman, 15 kappaletta :D Materiaalikuluja näissä vaipoissa ei juuri ole, ulkopintaan ikivanhaa pyyheliinaa, vauvan ihoa vasten Jyskin fleecevilttiä (1,99 €) ja reisien ja selän kohdalle kuminauhaa. Leikattiin yhdessä kankaat valmiiksi Neelan päiväuniaikaan, niin sain kokea olevani hyödyllinen :) Yhden vaipan Heidi jo surautti malliksi, muut valmistuvat hiljalleen.

Sisätäyttövaippa

Sisätäyttövaippa on sisävaipan ja täyttövaipan yhdistelmä. Sisävaippa tarkoittaa sitä, että vaipassa ei ole itsessään vielä kosteussulkua, vaan vaipan päälle tulee pukea jokin kosteutta pitävä kerros, esim villahousut tai PUL-kuori. Täyttövaippaan voi lisätä tavittaessa (esimerkiksi yön ajaksi) lisää kosteutta imeviä pötköjä. Meillä on vanhoista pyyheliinoista saumurilla huoliteltuja suorakaiteita, joita voi tunkea vaipan sisään tuolta selkäpuolelta. Tämän kaiken olen hiljan vasta oppinut, toivottavasti meni nyt oikein :D

Haettiin meidän vanhemmilta Irinan ja mun vanhoja vaatteita ja leluja, mutta niistä lisää ehkä huomenna, jos ehdin näpytellä. Kyllä lomalaisellakin voi olla kiirus ;)

Riina, rv 31+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti