torstai 14. heinäkuuta 2011

Kontrolliin.

Tänään oli lääkäriaika supistusten takia. Kohdun kaulaa oli vielä täydet 3 cm, mutta se oli hiukan pehmentynyt. Vain hiukan. Mutta lääkäri pyysi silti tulemaan viikon päästä uudestaan. 

En tiedä mitä ajatella. Voi olla että mulla vain se kohdunkaula pehmenee nyt hiukan eikä enää pehmene ollenkaan ja Börje syntyy ihan odotusten mukaisesti hiukan lasketun ajan jälkeen. Mutta voi olla, että hän tekee jo tuloaan. 

Rupes hiukan pelottamaan. Olen koko ajan miettinyt, että vielä reilu 2 kk, ei hätää, on aikaa! Mutta jos ei olekaan.. Ei meillä ole edes sänkyä pikkuiselle! Antti on niin järkevä ja rauhallinen ja sanoi, että tilataan sitten semmoinen vuokrattava vaavisänky, jos Börje ihan yllättäen tulee. Huh, onneksi minulla on tuollainen mies! <3

Vaavisänky täältä.

Mutta toisaalta, en jaksa uskoa että kovin radikaalia muutosta tapahtuisi. Mua on supistellut nyt kuukauden ajan, ja tulos on se, että hiukan vain on pehmentynyt. Luultavasti Börje jakselee masussa vielä pitkään!

Riina, rv 31+6

6 kommenttia:

 1. Paljon jaksuja <3 T: irina

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että vauva jaksaisi masussa vielä jonkin aikaa! Ja tosiaan älä huoli, kyllä ne kaikki asiat selviää vaikka kaikki ei olisikaan ihan valmiina vauvalle :) Nyt vaan muistat ottaa rennosti ja rauhallisesti :)

  VastaaPoista
 3. Nyt tahti rauhalliseksi vaan, niin toivottavasti Börje viihtyy äidin lämmössä vielä pitkään! Tiedän tuon pelottavan tunteen kuitenkin, itse ihan samoja aatoksia kävin läpi Neelaa odottaessa.

  Meiltä löytyy täältä matkasänky ja sen kiikutan teille lainaan tarvittaessa koska vaan. Ei se Börje ilman tavaroita jäis, vaikka syntyä etuaikaan päättäisikin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tytöt <3

  Varmasti Börje siellä vielä on piitkään! Ja todellakin, ei meillä mitään hätää ole tarvikkeiden hankinnan suhteen, kunhan panikoin vain :D

  VastaaPoista
 5. Mullakin oli suppareita marraskuun lopulta alkaen ja joulukuussa oli paikat alustavasti pehmenneet (LA oli helmikuun lopulla) ja hyvin meni kaikki. Tosin itsekin hiljensin hieman tahtia joten se varmasti auttoi. Viikkoa ennen laskettua aikaa sitten siivoilin innoissani ja puuhailin vaikka mitä ja niin Eelis vain päätti alkaa tulemaan just eikä melkein laskettuna aikana (vaikka syntyikin päivää myöhemmin).

  Tsemppiä Riina! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Taina kommentista! Eli mulla voi ihan hyvin mennä niinkuin sinullakin :) Katsotaan torstaina mitä lääkäri sanoo. Oon nyt himmaillut niin paljon, ettei ole yhtäkään kivuliasta supistusta tullut. Hiukan semmoista kovottelua vain. Eiköhän tämä tästä :)

  VastaaPoista