tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kummipohdintaa.

Oltiin eilen koko päivä Irinan kanssa. Käytiin Ikeassa ostoksilla. Irina löysi kivan korin kylppäriin, johon voi laittaa kaikenlaista tilpehööriä. Börjelle ostin pussilakanan, hoitoalustan, kylpyammeen ja soivan kettupehmolelun. 
Vedä hännästä ja nauti musiikista :)

Sain Antilta maailman parhaan synttärilahjan ikinä! Canonin järkkärin. Ihan perusmalli, EOS 550D, mutta mun ensimmäinen järkkärini ja olen niin onnellinen! Se on niin ihana <3 Irina vähän testaili sitä, ja räpsi musta muutamia kuvia. Tässä kuvassa näkyy uusi kylpyammekin :) Ja keittiön pöytä ja olkkaria. Irina istuu kuvatessa sohvalla.


Koska oli kuuma päivä, syötiin lounaaksi kylmää ruokaa. Kaalia (tietenkin!), sipulia, tomaattia, kurkkua, tonnikalaa, munia, ruohosipulia ja basilikaa. Mun annoksessa on myös valkoisia papuja.


Illemmalla mentiin vielä Irinan luokse ja kysyin Irinalta ja sen mieheltä alkaisko ne Börjelle kummeiks. Irina lupautu heti, mutta Henkka vielä vähän pohdiskelee. Ja hyvä onkin, että pohdiskelee! Kyseessä on kuitenkin tärkeä tehtävä. Keskusteltiin hieman kummien velvollisuuksista. Mun mielestä kummien tehtävä on olla lapsen tärkeitä aikuisia. Olla kaverina lapselle. Kirkollisessa mielessä kummien vastuulla on lapsen kristillinen kasvattaminen, mutta siihen en Iirua ja Henkkaa velvoita, kun he eivät koe kristinuskoa itselleen kovin tärkeäksi. Börje tarvitsee kummit, joihin voi luottaa, joiden kanssa leikkiä ja ehkä käydä Särkänniemessä tai muuta mukavaa :) Irina ja Henri todellakin täyttäisivät nämä vaatimukset! ;)

4 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva toi soiva lelu! Ja hyvin sait kamaa hankittua vauvalle, joko on kaikki hankittu nyt? Ja hyvä että saitte kummiasiat selvitettyä, meillä ne on vieläkin auki..

  VastaaPoista
 2. Puuttuu vielä toinen lakana pinnasänkyyn. Ikeasta oli valkoiset lopussa, mutta kipaisen joskus tässä. Hoitolaukkua ja pinnasänkyä vielä metsästetään ja imetysliivejä meen huomenna katsomaan.
  Mutta ihan just, ihan just :)

  Vitsit, kun toi kummiasia on niin vaikee kun kummien on kuuluttava kirkkoon. Toivottavasti keksitte hyvän ratkaisun!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kummit (vaikka Eelistä ei kastettukaan, nimitimme siviilikummit) ovat niitä luottoaikuisia, joiden kanssa voi puuhailla ja joihin voi aina luottaa vanhempien ohella :)

  Kannattaa muuten ostaa imetysliiveiksi kotiliivit jotka on ihan löröt ilman mitään kaaritukia (ja sitten tukevammat ehkä ihmisten ilmoilla käytettäväksi), niillä on hyvä sitten nukkuakin! Ja harkita ostaa niitä parit kappaleet, niitä kun pitää koko päivän niin on sitten puhtaat seuraavalle päivälle, kun ovat niin hikiset ja maitoset :)

  VastaaPoista
 4. Juuri tuollaisia luottoaikuisia toivon Börjelle! Iiru ja Hepe ois justiinsa sellaiset!

  Sain Lindexille lahjakortin imetysrintsikoiden ostoon ja kävinkin siellä heti tsekkailemassa. Ostin kahdet lörtöt rintsikat noin kokoa liian suurena. Jos en lihois enää yhtään, ne on varmasti hyvät sitten maidon noustua. Kaarituelliset ja kauniit haen vasta Börjen synnyttyä, kun tiedän kokoni tarkasti.

  VastaaPoista