perjantai 1. heinäkuuta 2011

Börjelle leluja.

Käytiin Irinan kanssa eilen aamujumpilla ja mentiin vanhempien siirtolapuutarhamökille penkomaan meidän vanhoja leluja. Siellä oli vähän isommille lapsille sopivia leluja, pikkuvauvan lelut on vanhempien kotona jemmassa. Olen jossain nähnyt ristiäiskiitoskortin, jossa tuollaisilla palikoilla oli kirjoitettu vauvan nimi ja otettu kuva vauvasta ja palikoista. Missähän se oli.. Se oli hauska idea :) Jos vain kirjaimet piisaa, saatan kokeilla samaa sitten.

Palikoita.
 
Parasta mökillä on kukat! Ei kovin monesta olisi huolehtimaan tuollaisesta määrästä kukkia. Ja kuvasin tähän nyt vain murto-osan, lempparini vain :)Massun muoto ilmeisesti riippuu niin paljon vaatteista ja kuvakulmasta. Tässä näytän mielestäni pulleammalta ja pienimasuisemmalta kuin siinä meillä eteisessä otetussa kuvassa.

rv 29+6
Antti lähtee viikonlopuksi maastopyöräilytapahtumaan Tahkolle. Antin mummolla olisi synttäribileet, hän täyttää 90 vuotta. Pohdiskelen, menisinkö yksin synttäreille vai en. Autoilu on niin ikävää tällä kelillä, kun meidän autossa ei ole ilmastointia. Ehkä menen, jos saan iskän ilmastoidun auton lainaan :) Täytyypä kysyä.

3 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta päivästä! :) T: irina

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla.

  Meillä oli noita palikoita kiitoskortissa ja se kuva on myös Facebookissa eli sieltä olet ainakin saattanut bongata, jos olet mun kuvia selannut. :)

  VastaaPoista
 3. Leena, todellakin! Olin fabosta bongannut sen kuvan :)

  VastaaPoista