keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Välipala.

Ostin Punnitse&Säästästä sokerittomia ja suolattomia riisimuroja Nestorille. Harmittelin, kun riisimurot on kuitenkin turhan pieniä, Nestori ei saa niitä suuhunsa, kun ei vielä osaa pinsettiotetta. Netistä sain kuitenkin vinkin sekoittaa riisimuroja turkkilaisen jugurtin tai rahkan joukkoon. Tänään Nestori ilmoitti välipalanälästään kesken tv:n katselun. Ei muuta kuin ohjelma pauselle ja välipala naaman eteen. Ekaa kertaa ihan itse lusikan ja lautasen kanssa.


4 kommenttia:

 1. Ihana Nestori :)

  Oon vielä varjellut meidän muumikulhoja, vaikka ihania lautasia Konstalle olisivatkin - lautanen kun saattaa sekunninsadasosassa lentää kaaressa lattialle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli eka kerta kun Nestori sai tuon kulhon. Ehdin napata sen, ennen kuin lensi lattialle :D Mutta ei tuo oikeastaan edes ole hyvä kulho vauvalle, siinä on niin korkeat reunat, eihän Nestori edes kunnolla nähnyt kulhoon!

   Poista
 2. Tosi hyvin että ei ainakaan heti tehnyt mieli heittää kulhoa nurkkaan :D Meillä kokeeksi annetut astiat lentää heti, ei ihan heti uskalla antaa rikkoontuvaa :D

  Ajattelin kans tota samaa vinkkiä hyödyntää nyt kun hapanmaitotuotteita voi antaa. Toistaiseksi ollaan menty raejuustolla muutama päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, raejuusto. Enpäs oo pitkään aikaan muistanut sitä tarjota. Pari kertaa oon antanut, mut Nestori ei oikein osaa niin hienojakoista laittaa vielä suuhunsa.

   Poista