sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Filmitähti.

Nestori on oppinut hiljattain syömään lusikalla. Välillä Nestori saa iltapalaksi puuroa. Tänään tarjolla oli kaurapuuroa, jota ei kyllä enää hetkiin taas anneta. Ei ole nimittäin eka kerta kun kaurapuuro tulee paluupostissa sängylle juuri kun Nestori on nukahtamaisillaan :(


Nestori on taas kipeä. Koko päivän hän oli ihan raasu, silmät ja nenä vuotivat ja poika oli ihan voipunut. Illalla Nestori piristyi ihmeen paljon ja jaksoi jopa esitellä uusinta taitoaan videolle :)


10 kommenttia:

 1. Hienosti sujuu jo kävely! Meilläkin on kahden lusikan taktiikka todettu parhaaksi puuron syömisessä :)

  VastaaPoista
 2. Hei, hieno kahden lusikan tekniikka! Hyvä Nestori. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä moni itse syövä vauva käyttää kahden lusikan taktiikkaa :) Ennen kun vauva oppii itse lusikan lastauksen.

   Poista
  2. Mulla ei ole koskaan tullut edes mieleen tuollaista tekniikkaa. Mut osaanpa jatkossa olla fiksumpi! :)

   Poista
 3. Ihana tepsuttelija!

  Huvittavan näköistä tuo lusikkalogistiikka, kun kaikki käy niin nopeasti ja vaivihkaa. Pitäs varmaan itsekin jossain vaiheessa alkaa antaa lusikkaa toisen kouraan että sais reenailla, vaikka puurokin klimppipalleroina hyvin uppoaa. Samaten pitäisi juontitreenejä jatkaa ahkerammin, että alkaisi se kallistus hiljalleen onnistua. Mutta ehtiihän tuota kun juomana toistaiseksi vielä pelkkä rintamaito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko saanut muistakin puuroista kaurapuuron lisäksi tehtyä klimppipalleroita? Kun Nestori oli puolivuotias, se sai kovat vatsanväänteet kaurapuurosta, siksi sitä ei juuri tarjoiltu ja muista puuroista en saanut oikein palleroita pyöriteltyä. Mutta toisaalta, nyt kun lusikoiminen sujuu, ei mun tarvikaan pyöritellä palleroita.

   Nestorikaan ei osaa vielä kallistaa juodessa. Me ostettiin sille semmoinen pillimuki vedenjuontia varten. Se on ihan ok, mutta mielummin se juo avustettuna ihan lasista.

   Poista
  2. Ei olla kaurapuuron lisäksi tehty kuin hirssipuuroa ja sitten kvinoasta, se kyllä hajoaa. Hirssipuurosta tuli hyviä palleroita muistaakseni, mies kun meillä hoitaa puuronkeiton ja palleroiden puyörittämisen. Mutta pääasiassa syödään kaurapuuroa, ei ole tullut mitään vatsaoireita.

   Poista
 4. Meillä myös kaurapuuro jostain syystä saa mahan sekaisin. Ohrapuuro onneksi käy :) Taitaa olla aika yleinen tuo kaurapuuron sopimattomuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut kans, että on aika yleistä. Harmillisesti Nestori tuntuu pitävän sen mausta tai rakenteesta eniten :/ Kaurapuuroa se syö aina innokkaammin kun muita puuroja.

   Poista