maanantai 9. heinäkuuta 2012

Nestori on iso poika.

Niin iso, ettei se kotona tule syliin. Ei vaikka kuinka pyytäisin. On päästävä koko ajan leikkimään ja tutkimaan. Enää ei syli kiinnosta. Onneksi saan halia ja nuuhkia vauvaani ulkona, ulkona liinakyyti on paras! 


Ei siitä kauaa ole, kun jokunen ihminen on kommentoinut, että hemmottelen Nestorin pilalle, kun sylittelen kovasti. Tai että se tottuu liian hyvään, kun pääsee aina halutessaan syliin. En ole jaksanut pahoittaa mieltäni noista kommenteista, vaikka ihan idioottimaisia ne onkin. 

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo hattu!

  Tuommoiset kommentit vain toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos - pientä vauvaa ei voi hemmotella liikaa. :)

  Konsta viihtyy kyllä kotonakin vielä sylissä, tosin vähemmän kuin ennen, mutta kylässä se on jotenkin ihanaa (ja raskastakin) kun toinen vähän vierastaa ja painautuu tiukasti äidin syliin kiinni koko ajan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä niin oikeassa, ei pientä voi hemmotella liikaa.

   Poista
 2. Ei pientä voi liikaa hemmotella! <3 Meilläkään ei enää oikein sylissä viihdytä, on niin paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää. Toisaalta on ihanaa, kun Aino kuitenkin vaikkapa väsyessään nostaa kädet ylös ja katsoo ihanasti, "äiti, ota syliin!" Sydänhän siinä sulaa.

  Teillä taitaa olla ihan saman hattu, jollaisia juuri hankin itselleni oikein kahdessa eri värissä, olipa hauska sattuma! Tarkoituksena olisi teettää Ainolle myös :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihanaa kun joskus Nestori varsinkin väsyneenä vähän itkahtaa ja kun menen luokse se nauraa ja nousee polviseisontaan, että pääsee syliin. Oih ♥

   Minäpäs tiesinkin, että sinulla on tuollainen hattu :) Olen hyvä kyttäilijä :) Mulla on itellä kans, samanlainen kuin Nestorilla.

   Poista
 3. Nestorilla on kyllä tosi magee hattu!

  Pah, ei sylittelyllä lasta hemmotella pilalle! Mun mielestä vaan ihana että vauva/ lapsi saa kaipaamaa läheisyyttä aina kun siltä tuntuu. Olet paras äiti Nessulle ja tiedät ja tunnet Nestorin parhaiten.

  Kummitätistäkin tuntuu niin ihanalta kun Nestori on tottunut syleilyyn ja myös minä saan märkiä pusuja. Uskoisin jos ette olisi sylitelleet Nestoria niin paljon niin Nestori ei uskaltaisi mulle niitä pusuja antaa.

  Sä olet ihan super-äiti ja super sisko <3

  Ne on vaan kateellisia ihmisiä kun ne ei saa sylitellä Nestoria eikä halailla sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Ihana oot!
   Se on muuten tosi ihanaa, kun Nestori suukottelee ja halailee sua ja muitakin vähän tutumpia ihmisiä!

   Poista
 4. Miten pientä tai suurempaakaan lasta voi liikaa sylitellä tai pitää lähellä? Mietinpä vaan.... Ei mitenkään! <3

  VastaaPoista
 5. Hihii, piti kurkkailla vielä hattujuttuja :). Mulle tuli keltainen ja tulossa on vielä punainen :).

  VastaaPoista
 6. Vauvan liiallinen sylittely. :O
  Maailmankirjat sekaisin!

  Älä välitä tuollaisista idioottikommenteista.

  VastaaPoista