maanantai 16. heinäkuuta 2012

Eka päivä.

Mulla oli kivaa koululla, sain yllättävän paljon aikaiseksi. Kävin kerran kotona imettämässä, kun tuli tosi kova ikävä poikia. Pojillakin oli mennyt mukavasti. Antin kaveri kävi tyttärensä kanssa kahvilla. 

Olen miettinyt, että en ehkä näe kun Nestori kävelee ensimmäisen kerran, tai en ehkä ole kuulemassa kun se sanoo ensimmäiset sanansa. Tänään Nestori oppi jo heti jotain uutta. Antti otti videon Nestorin uudesta taidosta. 


On se niin taitava jo :) 

3 kommenttia:

 1. Tuota mietin itsekin jatkuvasti, että mitä jos olenkin koulussa kun Konsta ottaa ensimmäiset askeleensa, tai oppii jotain muuta mullistavaa.. Surettaa, mutta toisaalta mukava kuulla niistä sitten iskältä tai mummalta, eikä vierailta tarhantädeiltä. :)

  Meillä on myös asioiden yhdistely -vaihe menossa: yritetään laittaa palikoita päällekkäin, kerätään tavaroita koriin ja otetaan sitten yksitellen pois ja vähän samantapaisella rengaslelulla leikitään. Alkaa selvästi olla aivotoimintaa havaittavissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enää palikan nuoleminen ei ole laskettavissa leikiksi :D

   Onneksi teilläkin on mahdollista vauvan olla läheisen hoitajan kanssa <3

   Poista
 2. Hyvä Nestori! Ja varmasti tosi vaikeaa ajatella, että saattaa missata ensimmäisiä hommeleita! Onneksi hän saa olla Antin kanssa :)

  VastaaPoista