torstai 23. helmikuuta 2012

Siistimpää syömistä.

Tuossa alla olevassa postauksessa on kuva Nestorista iltapalan jälkeen. Lounaaksi ja päivälliseksi oli vähän siistimpää murkinaa. Tein broilerin jauhelihapihvejä. Ei ollut ihan yhtä hitti kuin vastaavat hirven lihasta. Itsekin pidin enemmän hirviversiosta. Jälkiruuaksi höyrytetty omena.
Höyrytetty omena on hyvin liukas ja hyvin painava, sitä kannattaa syödä kumartumalla :)

4 kommenttia:

 1. Ihan taitavan näköstä touhua jo! Kyllä se siitä lähtee :) Mistä muuten toi ihana ruokalappujuttu on, eikö se kuitenkin sellanen oo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pojan taidot kehittyy tosi huimaa vauhtia :)

   Nestori sai kastelahjaksi tuon ihanan Marimekon Karkulaiset-ruokalapun. Ja samanlaisen vihreänä myös. Se on tosi hyvä käytössä, kun se puhdistuu ihan raanan alla ja jätän sit kuivumaan keittiön kaapin oveen. Siinä se odottelee seuraavaa ruokailua.

   Poista
 2. Hienostihan se sormiruokailu menee! :) Mekin voitais kokeilla tota omenaa, näyttää hyvältä. Aarre vaan meinaa hermostua kaikkeen mikä on liian liukasta. Meillä ei kyllä ole sellaista höyrytyskattilaa, mutta saiskohan keittämälläkin ihan hyvää..?! Vois samalla tehdä omenasosetta varastoon :)

  Meillä on kanssa noi ihanat ruokalaput. Vähän tuli jo pinttyneitä tahroja, mutta nekin lähti kun heitin laput pesukoneeseen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittämällä tulee varmasti yhtä hyvää! Ikeassa mun mielestä myydään semmoisia höyrytsosia, jotka käy melkein kaikkiin kattiloihin. Mun mielestä ravintoaineet pysyy paremmin höyrytettäessä, kun ne ei liukene siihen keittoveteen. Mut en kyl tiiä.

   Nestori meinaa kans hermostua, jos ruoka on liukasta. Oonkin yrittänyt kysellä eri foorumeilla luistamatonta ruokaa :) Aika hyviä vinkkejä oonkin saanut. Esim kuorittu, mikrotettu peruna! Siitä tulee aika nahkea, ei ehkä aikuisen mieleen, mutta Nestori maisteli ihan onnessaan tänään nahkeaa mikroperunaa :D

   Hei hyvä tietää, et ruokatahrat lähtee helposti pesussa!

   Poista