perjantai 24. helmikuuta 2012

Minä osaan!!

Tämä onnistui:


Ihan kuin olisi lapsenhoitaja paikalla, voin tehdä mitä vain kotihommia!! Jospa nyt olisin ekaa kertaa kunnon kotirouva ja olisi koti siisti kun mies tulee töistä ;) Kantoliina on kotiäidin paras kaveri.

6 kommenttia:

 1. Kantoliinat on ihana arkielämän pelastus.

  Meillä oli viime kesänä naapureilla hauskaa, kun Simo liinaili Neelan (silloin reilu 1v) kanssa ruohoa leikaten. Neela kiikkui siellä Simon selässä liinassa Peltorit päässään ja nukkui!

  VastaaPoista
 2. Hihi :) Meidän isompi oli reilu yksvuotiaana kantorepun kyydissä, kun mulla oli nokkahuilukeikka, ja hoitajat sairastu. Muutenkin kyl noita kanniskellaan ja on kanniskeltu. Kantoliina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantoliina <3 Todellakin :)

   Minä en enää ulkona juuri kanniskele, kun tuo rattaissa nukkuu niin hyvin. Mutta on se ihanaa kun pieni on ihan siinä lähellä <3

   Poista
 3. Vautsi! Mä en tiedä uskallanko kokeilla tota, vaikka mieli kyllä tekisi. Ehkä jos mies samalla vartioi vieressä valmiina ottamaan kopin ;) Edessä kantaessa multakin kyllä jää kotityöt tekemättä ja jo ruoanlaittokin on haastavaa.. Tulis jo kesä niin pääsis helpommin ulos liinan/repun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi helppoo! Just niin helppoo kun miltä näyttää! Mutta juu, apukäsipari on hyvä, kun ekaa kertaa kokeilet. Nestori on ollut mulla selässä jo monta kertaa, mutta nyt vasta itse uskalsin ihan yksin kokeilla, kun löysin tän hyvän ohjeen.

   Poista