lauantai 4. helmikuuta 2012

Tarttumisharjoituksia.

Nestori ei vielä kypsässä 5,5 kk iässä osaa oikein kunnolla tarttua. Edes pientä kiinnostusta siihen touhuun on syöttötuolissa istuessa. Lattialla lelut ei vois vähempää kiinnostaa.


Nestori tutkii lelujaan lauantaiaamuna aamupalapöydässä. Oltiin kaikki kolme pirteinä pöydän ääressä, harvinaista :) Nestori nimittäin nukkui taas aivan mahtavasti! 19:30-07:30 ja söi kahdesti, klo 21:30 ja 03:00. Kuuden maissa aamuyöllä Antti oli kaapannut Nestorin peittonsa alle pakettiin, kun vauva oli vähän ollut touhukas. Minä nukuin koko yön työhuoneen sohvalla. 

Minulla on nyt uusi ongelma, vaikka Nestori ei tarvitse minua öisin, heräilen edelleen tunnin välein! Olen täysin pirteä aamulla, mutta mietin että miten pirteä voisinkaan olla, jos saisin nukuttua pidempiä pätkiä.. Eli tämä äiti  joutuu unikouluun :D Puhuin asiasta oman äitini kanssa ja hän sanoi edelleen heräilevän öisin, vaikka hänen vauvansa eivät ole asuneet kotona vuosiin.. Lupaavaa, eikö :)

2 kommenttia:

 1. Voi jestas noiden poskien kokoa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Nestorin paino on +20 käyrällä, mikä tarkoittaa, että Nestori on 20 % painavampi kun saman mittainen keskivertojätkä. Että juu, aika pulska :D

   Poista