keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kantotakki ja kilpirauhasarvoja.

Me tarvittais jonkinlainen kantotakki. Tai semmoinen paneeli, jossa olis molemmilla puolilla vetskarit, ja sen vois laittaa tuohon Nestorin suojaksi. Nyt vielä tuo Antin fleecetakki lämmittää tarpeeksi, mutta ei kauaa.. Tosin mun toppatakki on aika iso, ehkä me mahdutaan sen alle kahdestaan.


Tultiin juuri neuvolasta. Nestori oli tämänpäiväisen mittauksen mukaan 60,5 cm ja 6,855 kg. Ehkä, jos kerkiän, voisin excelillä piirtää käyrät. (Se nettisovellus, millä piirsin, aikaisemmin hyväksyy ajan vain tasakuukausina ja nyt Nestori on 3,5 kk.) Pituutta oli siis tullut 2 viikossa 2 cm. Eli ei hätää! Mutta kilppariarvoissa oli jotain pientä häikkää. T4V oli 14,5, mikä on ok, mutta TSH oli 5, kun pitäisi olla alle 4,2. Ja en tod tiedä mitä se tarkoittaa, ei terkkakaan tiennyt. Lääkäri vielä katsoo Nestorin mitat, mutta terkka epäili, että riittää kun tammikuussa Nestori menee uusiks verikokeeseen. Silloin tarkistetaan vielä TPO-vasta-aineet.. Seuraavaksi neuvolassa onkin lääkärikäytni kahden viikon kuluttua, 4 kk iässä. Kysellään sit lääkäriltä tarkemmin, jos jotain hämminkiä on.

Kerkesin, Nestori nukkuu vieläkin repussa!! Ei ole yksiköitä kuvaajissa, mutta osataan kyllä silti lukea :)

Pituus

Massa
Painoa tulee siis tasaisesti ja tuo tänpäivänen pituusmittaus näyttää kyl hyvältä!


5 kommenttia:

 1. Noita kantotakkeja muuten on aika paljon myynnissä. Ainaki huuto.net on niitä.

  VastaaPoista
 2. "Ei ole yksiköitä kuvaajissa, mutta osataan kyllä silti lukea :)" =)))

  VastaaPoista
 3. Susanna, pitääpä tsekkailla tarjontaa :)

  murm, no vähänkö mua häiritsi, mutta lapsi rupesi jo vääntelehtimään, ei ollut aikaa säätää :D

  VastaaPoista
 4. mun mielestä toi pituuden notkahdus näyttää juurikin siltä, että siinä on vaan ollut ehkä pieni mittausvirhe. hyvä, että se asia selvisi :)

  VastaaPoista
 5. misu, no niinpä. tosta sen näkee kyllä heti. neuvoloissa on nykysin niitä ihmeellisiä suhteellisia kuvaajia, ei niistä mitään ymmärrä :D

  VastaaPoista