lauantai 19. marraskuuta 2011

Manduca!

Meille tuli manduca tiistaina ja sen jälkeen ei ole ollut vaikeuksia päästä liikenteeseen Nestorin kanssa. Ihanaa! En pysty jättää Nestoria itkevänä vaunuihin, mutta Manducassa voin antaa itkeä. Siitä Nestori tuntee mut ja tietää olevansa turvassa, vaikka ei saisikaan unta heti.


Lapsella on kypärämyssy, kun tultiin juuri kaupasta. Villapipon saan pois nukkuvalta lapselta, mutta tuota myssyä on turha yrittää :)

Soitin muuten MLL:n neuvolapuhelimeen ja kysyin vinkkiä väsyitkuihin. Puhelimeen vastannut terkka ehdotti tuttia. Pöh. Odotin jotain taikatemppua.. Mun mielestä tuttiin opettaminen ei ole sen arvoista. Luulen, että samalla vaivalla opetan lapsen nukahtamaan ilman huutoa.. 

2 kommenttia:

  1. Eipä siihen nukkumiseen ja rauhoittumiseen sen kummempia taikakeinoja taida olla, valitettavasti. Itse uskon siihen, että lapsi oppii kun on valmis. Siihen asti vanhempien vaan on jaksettava, ja koitettava auttaa oppimisessa. Meillä Eelis on nyt alkanut oppia nukahtamaan rauhassa ja itsekseen, yhdeksän kuukautta se kesti!

    VastaaPoista
  2. T, kiitos kommentista! Helpottaa oloa nyt kun tiedän ettei Nestori ole ainoa. Kokeillaan vielä pidentää Nestorin päikkäreitä ja ehkä se haluis vielä iltapäikkärit ottaa ennen yöunia!

    VastaaPoista