lauantai 12. marraskuuta 2011

4H kerholainen.

Nestori nukkui viimeyönä neljän tunnin pätkän! Puoli kahdeksasta puoli kahteentoista! Itse en nukkunut tuona aikana yhtään, vaikka yritin kyllä. Nestori paukutteli, röyhtäili, yski ja krohisi, itkeskeli ja kiljahteli. En oikein saanut unta. Vaikka en saanut levättyä sen enenpää kuin tavallisestikaan, olen todella iloinen tästä unipätkästä! 

Käytiin keskiviikkona Nestorin kanssa vauvatarvikeliikkeessä ja ostettiin kaukalopussi. Todella näppärä, vauvalle tarvitsee näillä keleillä pukea vain tumput ja myssy. 


Ajeltiin Nestorin mummulaan, jossa Nestori taas hurmasi mummunsa juttelemalla <3 Mummu höpötteli ja Nestori nauroi :) Ja höpötteli takaisin.


Nyt Nestori on ehkä viikon ajan nukkunut kolmet pitkät päikkärit, noin klo 10-11 , 12-13 ja 14-15 ja mennyt nukkumaan seiskan tienoilla. Iltaisin Nestori on ollut todella väsynyt ja itkeskellyt kuudesta seitsemään. Tänään(kin) Nestori vaikutti väsyneeltä jo viiden maissa ja pohdittiin, että entäpä jos Nestori haluaisikin nukkua neljät päikkärit ja mennä nukkumaan myöhemmin. Kokeiltiin laittaa Nestori lainamanducaan ja sinne se nukahtikin heti! Tosin nukkui vain sen 30 minuuttia, mikä oli aikaisemmin tavallinen päikkäripituus. Tänään Nestori itki kuudesta puoli kahdeksaan, ehkäpä väsyneenpänä kuin yleensä. Jotakin meidän täytyy keksiä.. Mua harmittaa, kun Nestori itkee vaikka mitä me tehtäis. Tulee tosi riittämätön fiilis. Me tiedetään, että se itkee väsyään. Se on ihan erilaista kuin vaikkapa nälkäitku, tai se itku, kun yrittää laittaa liian pientä paitaa päälle :) Mutta me ei tiedetä, miten me saatais Nestori nukkumaan paremmin, ettei itkeskelisi väsyään. Kellään ideoita? Keskiviikkona Nestorilla on neuvolakäynti, kysytään terkaltakin.

Yöunissa on tapahtunut huimaa parannusta! 9 tai 10 herätystä alkaa oleen jo harvinaisempaa. Tavallisimmin Nestori herää 2 tunnin välein. Ja viimeyö oli tosiaan jotain ennenkuulumatonta: neljän tunnin pätkä ja loppuyö 1,5 tunnin pätkissä. Luotan, että kyllä tämä tästä vielä :)


Saatiin torstaina manduca testattavaksi kaverilta ja perjantaina se nukkui kahdet yli tunnin päikkärit kyydissä. Huusin heti huutiksesta meille oman :) Perjantaina meni kaikki putkeen, sain syötyä lounaan lounasaikaan ja päivällistäkin reilusti yli puolet annoksesta päivällisaikaan :) Kun yleensä on tuoreen äidin tavoitteena, että saa hampaat pestyä ennen kuin mies tulee töistä ;) 

Huomenna on isänpäivä! Onkohan Nestorilla jotain ylläriä isälleen.. ;)

1 kommentti:

  1. Meillä oli aikalailla samaa kun Eelis haki rytmiään. Lopulta tajuttiin että Eelis vain halusi jo aiemmin yöunille. Ehkäpä Nestori kaipaa illalla vielä pieniä torkkuja että jaksaa sitten nukkua :)

    Ekat kuukaudet on yhtä rytmin hakua, nyt vasta tuntuu että Eeliksellä alkaa olla vakiintunut rytmi joka pitää.

    Voimia koko perheelle!

    VastaaPoista