torstai 1. joulukuuta 2011

Hampaita?

Eilen Nestori vähän itkeskeli, vaikka ei ollut nälkä eikä väsy ja vaippakin oli kuiva. Kokeilin piruuttani sormella onko ikenet pullollaan, että oisko hampaita tulossa. Itku loppui välittömästi kun painoin sormella yläikeniä. Lapsi alkoi jyystää toden teolla. Kun sormeen alkoi sattua, tajusin tunkea purulelun pojan suuhun. Nestori ei vielä itse osaa pidellä leluja, minä pitelen hänen puolestaan.

Lapsella on taas flunssa! Ja täysimetyksen pitäis auttaa vastustuskyyä.. Pöh?

5 kommenttia:

 1. Hei onko tuo se meidän hankkima purulelu? Onko se hyvä? J tykkää siitä kirahvista kanssa, mut ei kans vielä osu sillä aina suuhun :D
  Paranemisia Nestorille <3

  VastaaPoista
 2. Satu, juurikin se! Kokeilin antaa Nestorille erilaisia leluja suuhun: Sophiekirahvi oli turhan suuri, sit oli toinenkin purulelu, mutta se oli liian liukas. Tuo pieni kirahvilelu oli juuri passeli! :) Siitä kuuluu hauska ääni, kun vauva hinkkaa ikeniään siihen :D

  Nestori ei vielä osaa tarttua leluihin. Mutta ei mikään ihme, vasta parin viikon ajan on osannut syödä nyrkkiään.

  Kamalaa kuunneltavaa kun toinen on nuhainen. Nytkin se nukkuu, mutta krohisee niin paljon. En viitsi herättää, että imisin sen nenän tyhjäksi, mutta pelkään että se tukehtuu. Kuulostelen siis koko ajan.

  VastaaPoista
 3. Nestorille pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Mullekin tulee viisuri (ei mikaan ihme tasta dippaburnoutista). Oon tassa viikkojen tuskassa saaliny lapsiparkoja kun niille tulee niita hampaita vahan enemman ku yks, kylla minakin itkisin ja purulelu kelpais kans..

  VastaaPoista
 5. Heidi, terkut välitetty :) Tänään on jo parempi päivä, mutta kipee se silti on :(

  murm, totta muuten. Ny muistin että hampaiden tulo sattuu oikeesti aika paljon. Syö jääpaloja, jos se puuduttais?

  VastaaPoista