sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ja taas!

Siis voi ihme! Nestori nukkui jälleen aivan superisti! Näköjään tällä viikolla en voi muusta kirjoittaakaan :) Unille se kävi seiskan maissa, heräsi syömään puoli kaksitoista! Eli nukkui 4,5 tuntia! Kahdelta heräsi muuten vain, ei syönyt ja nukahti heti uusiks ja vasta puoli kuusi heräsi seuraavan kerran! Eli minäkin sain kolme tuntia keskeytymätöntä unta! Varmaan ensimmäisen kerran reiluun kolmeen kuukauteen! Olo onkin sen mukainen :D Puoli kuuden jälkeen ei Nestori sitten nukkunutkaan kunnolla. Jossain vaiheessa herätin Antin joka vaihtoi vauvalle vaipan ja kävelytti vauvaa ympäri kämppää. Kun Nestori alkoi haukotella ja hieroa silmiään, Antti toi Nestorin mun viereen nukkumaan. Nukuttiin kaikki vielä tovi. Minä nousin vasta yhdeksältä! Pojat hiukan aiemmin.


Nyt Nestori on aamupäikkäreillä. Kuva otettu kännykällä. En tiedä miksi, mutta kamerasta kuuluu aina ääni kun sillä ottaa kuvan. Varmaan siis ihan mekaaninen se ääni, mutta en ole niin perehtynyt, että tietäisin miksi se ääni kuuluu. 

Tuo villainen "tyynyliina" on muuten tosi näpsä - se on lämmin vauvan ihoa vasten ja siitä saa puklut rapsuteltua helposti pois.

Nestori on oppinut hiukan nyrkin syömistä. Vasen käsi hakeutuu suun eteen aika usein. Ei olla ihan varmoja tekeekö se sen jo tahaltaan, vai seilaileeko se käsi siinä ihan sattumalta. Toisaalta oikeaa kättään se ei syö ikinä.

2 kommenttia: