lauantai 21. tammikuuta 2012

Uusi yritys.

Tällä kertaa käytimme pienempää lusikkaa ja näytimme itse miten suu aukaistaan. Nyt suu aukesikin, mutta Nestori ei ihan täysillä nauttinut :D

Nyt leikattiin noin 1 cm pätkä banaania ja muussattiin se haarukalla. Edelliskerrasta viisastuneena en ihan jaksanut puurokattilaa laittaa tulille :)

11 kommenttia:

 1. Voi pientä Nestoria <3 Niin suloinen!
  Kaupungillahan tuo sujui ihan hyvin, kantsisko kokeilla sitä samaa persikkasosetta, josko se maistuisi paremmalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestori ei oikeastaan tarttis vielä soseita eikä jatkossakaan varmaan nälkää varten kovin pian. Musta tuntuu, että kokeillaan syöttää jotain ravinteikkaampaa, jos yritetään. Mut oli hyvä kun kaupungilla kokeiltiin, nyt tiedän ettei mun tekniikassa ole pahasti vikaa, se soseen koostumus vain Nestoria ihmetytti, luulen.. Täytynee lantrata vihannekset omaan maitoon..
   Aprikoosi ja luumu ois parhaat hedelmät ravintoarvojensa puolesta vissiin. Vihanneksista parsakaali. Jospa niitä sit kokeiltais antaa..

   Poista
 2. Meidän 5 kk ikäinen poika ei tykkää ollenkaan banaanista. Epäilen banaanin liukkaan koostumuksen olevan syynä tähän, koska kaikki muut soseet maistuvat.

  VastaaPoista
 3. Ihania ilmeitä :) Meillä on vähän nuorempi poika ja pari viikkoa ollaa nyt soseita syöty, ja ihme kyllä peruna, porkkana yms. ei aluksi niin maistunut mutta aika ällöttävän hajuinen kukkakaalisose upposi kuin kuumille kiville!
  Olen seurannut blogiasi ahkerasti, ja sain nyt vihdoin omankin perustettua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meneeköhän se kukkakaali jotenkin hienommaksi.. Olen tehnyt muusia kukkakaalista ja se on ihan erilaista koostumukseltaan kuin perunamuusi.

   Kävinkin heti kurkkaamassa sun blogis ja pistän seurantalistalle, on kiva lueskella mitä muiden vauvojen elämään kuuluu :)

   Poista
 4. Voi olla tosiaan, että tuo kukkakaalisose on jotenkin hienompaaa.. Oon tehnyt kaikki soseet ite ja kyllä koostumukset on eri vihanneksissa ihan erilaisia!
  Mäkin oon lueskellut blogiasi justiin sillä, kun on mukava kun pojat on niin samanikäsiä ja samoissa kehitysvaiheissa!

  VastaaPoista
 5. Banaanin kanssa kannattaa olla varovainen sillä se kovettaa vatsaa ja meillä aiheutti ekoilla maisterukerroilla vatsanpuruja! Ei tietty kaikilla mene samalla lailla. Kukkakaalisose oli täälläkin ekana herkkuna, puuroista kaurapuuro (lempeintä vatsalle). Peruna taas ei maistu vieläkään, bataatti sen sijaan niin hyvin, että jos muuten ei maistu niin tipalla bataattia uppoo mikä vain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole pelkoa mistään vatsavaivoista, en saa syötettyä kuin noin 1/4 tl kerrallaan :D Mutta hyvä tietää, jatkoa ajatellen!!

   Toivottavasti toi jätkä alkais pian tarttumaan!! En jaksais tehdä soseita ;) Ja toi syöttäminen ei oo kyl mun puuhaa myöskään.

   Mää oon pumpannut aina tarvittavan tipan siinä. Mutta jos tekisin soseita valmiiksi suuremman määrän, ei tarttis ihan koko aikaa olla pumppailemassa.. Argh. Tää on vaikeeta. Miks sen pitää kasvaa :D Oli paljon helpompaa kun maito oli riittävä ravinto.

   Poista
 6. Ainii, ja mäkin notkeutin soseita omalla maidolla (jääpalakuutioihin laitettuna tosi kätevästi)!

  VastaaPoista