lauantai 7. tammikuuta 2012

Pikku-uimari.

Tänään oli kauan odotettu päivä. Nestori pääsi ensimmäistä kertaa uimahalliin! Suihkussa kaikki sujui mallikkaasti, kun uimaohjaaja piteli Nestoria samalla kun peseydyin. Altaassa Nestori oli aluksi vähän ihmeissään, mutta hetken päästä polskutteli iloisena! 

Mun mielestä hauskinta oli Nestorin kelluttaminen selällään. Tuin Nestorin pään alta ja muu kroppa kellui pinnalla. Nestori veti jalat kippuraan ja mussutteli tyytyväisenä nyrkkejään. Nestorin mielestä hauskinta oli polskutella Antin käsivarsilla vatsa alaspäin. Siinä se oikein potki ja vispas käsillään. Mää en oikeen tykännyt kannatella Nestoria siinä asennossa, kun pari kertaa Nepsun naamakin meni veden alle.. Mut onneks Antti sentäs haltsas :)

Oli uintireissu kyllä rankka! Tänään pikkuinen nukkui ennätyspitkiä päiväunia! Kahdesti jopa 1,5 h!! Ja kahdesti se tavallinen puolituntinen.

2 kommenttia:

 1. tosi hieno juttu!
  meillä on uinti vuorossa huomenna, jännittää jo! :)
  (ehkä myös se että herätäänkö aamulla, kun ollaan muuten aika myöhään nukuttu ja huomenna pitäis sit jo ennen kasia nousta)
  ilmeisesti heti alussa ei aleta sukelluttamaan kun laitoit tosta naaman veteen menemisestä, että ei ollut hyvä juttu?

  VastaaPoista
 2. Juu, ei heti sukelleteta. Vauvaa ehdollistetaan siihen pikkuhiljaa, aluksi valellaan vettä naamalle ja sitten myöhemmin ohjaajat sukelluttaa ensimmäiset kerrat. Tänään vasta tutustuttiin altaaseen ja kokeiltiin nuo kaksi vauvanuittamisotetta.

  Varmasti heräätte! On se sen arvoista :) Ja pitkät päikkärit sitten kaikille ;)

  VastaaPoista