perjantai 2. joulukuuta 2011

Vaippoja, vaippoja.

Nestorilla ei ole ollut kestovaippaa kodin ulkopuolella kertaakaan, eikä kotonakaan tosi pitkään aikaan. Osittain siksi, että meillä ei ollut sopivan kokoisia vaippoja laatikossa (vaan jossain kaapin perällä..) ja siksi, että meillä ei ollut tarpeeksi kuivaliinoja (fleecepaloja, jotka laitetaan lapsen ihoa vasten, ettei vaipan märkyys tunnu..). Heidi kirjoitti blogissaan edullisista ja todella helppokäyttöisistä vaipoista. Hetken pohdiskelin, sitten päätin että meille tilataan noita. Ebayn kautta Babylandin vaipoille tuli hintaa alle 35 euroa. Ja tosiaan, lähettipoika kantoi vaipat kotiovelle torstaina, tilaus tehtiin edellisenä viikonloppuna! Vaippojen mukana tuli mikrokuituisia imuja 10 kpl. Laitoin vaippoihin lisäksi vielä toisen imun, vaipan etuosaan. Poikavauva ei kastele vaippaa kauttaaltaan, pelkästään etuosasta. Edessä olevien neppareiden avulla vaippaa voi pienentää vauvalle sopivaksi. Nestorille nuo ovat sopivia, kun laittaa toiseksi pienimmälle asetukselle. Noiden vaippojen sisäpinta on fleecekangasta, kokeilin käytettyä vaippaa kädellä ja se tuntui ihan kuivalta! 

Tämänpäiväisten käyttökokemusten perusteella sanoisin, että ihania vaippoja on! Näiden kanssa voisi lähteä uloskin. Tarvitaan ensin vain isompi kassi :D Eilen illalla pestiin vaipat ja tänään aamulla ne oli käyttökunnossa! 

Vaipoista ei ole kuvaa vielä käyttäjän päällä. Nestori oli tänäänkin vielä nuhainen, en juuri laskenut häntä sylistä pois. Pystyasento on paras pienelle räkänokalle. 

Nyt piparitaikinan tekoon! Mun vanhemmat tulee alkuviikosta lomamatkaltaan (oli äitin synttäreillä maanpaossa, onnee Nestorin muorille!!) ja aion tehdä iskälle pipareita. Osti mulle vinkiksi muutaman muotin :D (Tykkään ite siitä taikinasta raakana, tekisin sitä muutenkin :) Jos jää taikinaa yli, paistan sitten.)

2 kommenttia: