sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Vaippoja.

Käytiin eilen Vantaalla ystävän ystävän luona ja kotiutettiin Börjelle vaippoja. Kuvassa ylhäällä vasemmalla on pikkuvauvan valkoisia kuorivaippoja. Sellaisten sisään laitetaan kolmannessa rivissä ylhäältä laskettuna vasemmalla olevat ImseVimsen vaipat. Nuo muut vaipat on tarkoitettu isommalle lapselle.

Börjen vaipat. Kuva nyysitty Suskilta :)
Kun kerta oltiin etelässä, päätettiin Antin kanssa piipahtaa Korkeasaaressa. Siellä oli mukavaa! Kaikista parasta oli mun mielestä karhut. Nähtiin kaksi karhua, jotka leikkivät, ihania!

Korkeasaaressa raskausviikolla 27+1  


Pitäis tänää jaksaa lukea ensviikon torstaina olevaan tenttiin. Yh. Ja pitäisi keksiä millaiset pimennysverhot haluaisin makuuhuoneeseen uuteen asuntoon. Meillä on olkkarissa Hobbyhallista tilatut beiget pimennysverhot. Ehkä vastaavat ruskeana sopisi makuuhuoneeseen. 

Hobbyhallin verhoja
Ihanaa viimeistä hellepäivää kaikille! Ihanaa, että viilenee taas! Sitten kun ollaan saatu uuteen asuntoon makkariin pimennysverhot, sitten saa tulla taas helle :)

4 kommenttia:

 1. Mahtava vaippakasa! Kyllä teitä on lykästänyt todella, kun nuo kerralla saitte hankittua.

  VastaaPoista
 2. Meitä on todella lykästänyt! Ja myös muutenkin. Ainoastaan pinnasänkyä ja vaipanvaihtopaikkaa ei ole löytynyt lähipiiristä. Muuten saadaan kaikki käytettynä.

  VastaaPoista
 3. Voi kökkäre! Meillä olis ollu tuo hoitopöytäki myynnissä. Eipäs tullu puheeks

  VastaaPoista
 4. Höh :/ Toivottavasti saatte sen pöydän myytyä! Antin työkaverilla onkin hoitopöytä kaupan, se vaikuttaa ihan lupaavalta.

  VastaaPoista