keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Tänään on hyvä päivä.

Sen lisäksi että saatiin käydä katsomassa ihanaa tyttöä, saatiin myös kuulla että meille on asunto! Tässä samassa talossa on kolmio ihan meitä varten :) Olohuone ja pikkumakkari on aamuauringon puolella ja isompi makuuhuone ilta-auringon puolella.

Olisin halunnut nukkua aamuauringon puolella, mutta pienempi makuuhuone on liian pieni parisängylle ja pinnasängylle. Ei voi mitään, pääasia kuitenkin että saatiin isompi asunto! Kaappitilaa siellä on todella vähän, mutta aiomme laittaa Börjen vaatteet pieneen irralliseen vaatekaappiin. Muutto viikon päästä! Ihanaa! Mulla loppuu kesätyöt kahden viikon päästä, voin sit laittaa kotia ja lomailla. Ihanaa!

3 kommenttia:

 1. Teillä on sauna! \o/
  Ja ehkä uusi asunto ei ole kesällä samanlainen sauna kuin edellinen :)

  VastaaPoista
 2. Joo, sauna on huippu! Se oli meidän hakuehtona jopa :)

  Todellakin toivon, että kahteen suuntaan olevat ikkunat auttaa siinä, että asunto ei kuumene ihan liikaa. Tässä nykyisessä pikkuasunnossa ei ole enää miesmuistiin ollut alle 26 astetta.. Ihanaa siis muuttaa!

  VastaaPoista
 3. Kiva pohjapiirustus teidän tulevassa kodissa. Itse tykkään kovasti tupakeittiöistä, täällä meillä ihan harmittaa erillinen keittiö ja olkkari.

  VastaaPoista