tiistai 14. kesäkuuta 2011

Sokerirasituksen tulokset.

Sain tulokset sokerirasituksesta. 
4,6 - 5,3 - 4,7
Eli loistavat tulokset :)

Jipii jipii!!
Ei merkkiäkään diabeteksesta.

Noottia sain painonnoususta. Nyt neljän viikon aikana paino on noussut 556 g viikossa. Ja sitä ennen vielä enemmän. Lääkäri kehoitti tarkkailemaan syömisiä.
Kuva
Tänään ja huomenna luen tenttiin, torstaina teen sen tentin, perjantaina muutan. Lauantaina ja sunnuntaina vamasti jo ehdin urheilemaan muuttosiivouksen ja purkamisen lomassa.

Riina, H27+4

4 kommenttia:

 1. Käsittämätöntä, miten siitä painosta aina niin kommentoidaan nauvolassa... Mulle siellä päiviteltiin jatkuvasti raskauden aikana, että muistanhan varmasti syödä, kun painoa ei tullut heidön mittapuidensa mukaan tarpeeksi ja välillä jopa tippui punnitusten välissä. Ja siis ihan normaalia elämää elin, kera voimakkaan pahoinvoinnin vaan. Minun painon nousu oli loppujen lopuksi sitä luokkaa, että lähdin sairaalasta kevyempänä, kuin ennen raskautta, kolme kiloisen vauvan kera. Tuo painon kertyminen raskausaikana on niin ihmisestä kiinni, toisille sitä kertyy helpommin, kuin toisille, väitän kuitenkin, että normaalilla ruokavaliolla, imetyksellä ja vauvulenkkeilemällä ne kilot karisee vauvan synnyttyä!

  Hienot rasitustulokset, mahtava juttu. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, siitä kyllä osataan olla huolissaan..

  Nyt ollaan huolissaan mun hyvinvoinnista ja mun jaksamisesta, toki painavampana on vaikeempi olla ja mennä. Mutta kaksi vuotta sitten, kun aloimme toivomaan vauvaa, painoin jopa enemmän kuin nyt :) Sain lääkäriltä ohjeen laihtua ja elää terveellisemmin, sillälailla raskautuisinkin varmemmin. Nyt raskauden aikana herkuttelu on kyllä vähän livennyt taas käsistä.. Että sikäli ihan aiheesta mulle motkottivat.

  Mutta en ressaile, tiedän että saan kilot karistettua kyllä! Ja nautin olostani, ainakin toistaisesti ;) Mutta jatkossa kiinnitän vähän tarkemmin taas huomiota siihen, mitä suuhuni laitan.

  VastaaPoista
 3. Juu, mullekin tuli noottia ihan koko raskauden ajan painon noususta (tuli yhteensä 21 kg), ja nyt 3,5 kk synnytyksestä paino on tippunut 22 kg, eli yksi kilo on lähtenyt normaalipainosta!

  Myös verenpaineesta oltiin huolissaan (mulla on normaalistin korkeahko verenpaine) ja sokerirasituksessa oltiin täälläkin (hyvin arvoin).

  Mutta hyvähän se on että seuraavat :)

  Pääasia on nyt että sä voit hyvin, nyt nautit raskaudesta täysillä vaan!

  VastaaPoista
 4. Kivaa Taina kun kommentoit :)
  Juu, on hyvä, että seurataan. Ja tuskin kukaan terkka tai lääkäri ilkeyttään huomauttelee painonnoususta tai nousemattomuudesta.

  Täällä nautitaan raskaudesta nyt, vaikka kiirettä pitää. Huomenna on tentti, nyt viimehetken lukuja samalla kun Antti pakkaa :) Ihanaa, kun en joudu ressaamaan muutosta, kun Antti on luvannut hoitaa homman!

  VastaaPoista