torstai 23. kesäkuuta 2011

Se ois loma nyt!!

Ihanaa, ihanaa :) Alkoi siivoustyö todellakin tuntua jo liian rankalta. Supistelut olivat iltapäivisin jo hiukan liian kivuliaita. Ihanaa aloittaa loma juhannuksen vietolla! Mennään isohkolla kaveriporukalla mökille. Paikalle on tulossa ainakin neljä pariskuntaa, joista kolme on raskaana. Erilainen juhannus kuin aikaisemmin..
Juhannuksen 2010 herkku!
Ajatella, miten paljon on vuodessa tapahtunut. Viime juhannuksena sain kihlasormuksen sormeeni, tänä juhannuksena olen rouva ja raskaana <3

Eilen kävi ystävä katsomassa uutta asuntoa ja toi samalla pian kaksivuotiaan poikansa harsoja Börjelle. Mukana tuli myös pehmeä kirja ja roikkuva ja soiva lelu esim. vaunuihin.

Ihania tuliaisia :)
Meillä tullaan käyttämään valkoisia harsoja vaippoina ja pepun pyyhkimiseen, kuviollisia ja värillisiä harsoja kaikkeen muuhun.

Muutto on vielä kesken. Viikonlopun aikana saatiin kaikki vuokratut muuttolaatikot purettua, mutta viikolla ei olla tehty juuri mitään. Hiukan on ollut turnausväsymystä ilmassa. Maanantaina Antti sanoi, että ehkä olisi parempi jos vain lepäilisin sohvalla töiden jälkeen. Olin melkoisen kiukkuinen, kireä ja stressaantunut. Puramme tavaroita hiljalleen ja harkiten :)

Ihanaa juhannusta kaikille <3

Lomalainen Riina, H28+6

3 kommenttia:

 1. Kivaa kun oot jaksanu päivittää blogia, oonkin joka päivä käyny kurkkimassa että joko oot päivittänyt :) Laita kodista kuvia sitten kun ootte saanut laitettua tavarat paikoilleen :)

  Ja tosiaan, on vuodessa tapahtunut paljon <3

  VastaaPoista
 2. Kivaa, kun kommentoit Satu <3
  Tavoite on heinäkuun loppuun mennessä saada koti kuntoon. Ja todellakin, kuvailen :)

  VastaaPoista
 3. Hiukan myöhästyin juhannuksen toivotteluissa, mutta vielä ehtii tälle juhannuspäivän illalle toivottelemaan hyvät jatkot. :)

  Ihanan lahjan olet ystävältäsi saanut!

  VastaaPoista