lauantai 12. tammikuuta 2013

Selässä.

Kun olen päivät kotona Nestorin kanssa, 
se ei enää viihdy mun takin alla. 
Selässä on nyt parempi. 

Mun takin huppu ei haittaa Nestoria. Vaikka luulis.


Se nukahti kauppareissulla.

4 kommenttia:

 1. Saako udella mitä poikasi painaa? Itselläni on n. 12kg 10/11 syntynyt poika enkä kyllä jaksaisi häntä kantaa, saati saisi aseteltua selkääni:) Pulkalla, vaunuilla ja omin jaloin mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa udella ja nyt on hyvä hetki, tultiin nimittäin juuri neuvolasta. Nestori on pieni ikäisekseen, vain 10,8 kg. Mutta sanoisin, että mun kantokunnon salaisuus on pitkä harjoittelu ;) Olen yli vuoden kantanut Nestoria (lähes) päivittäin ulkona. Kotona kannan enää harvoin, mutta vauvaa kannoin kotonakin sisällä joka päivä.

   Ja hyvä kantoväline tietenkin! Tuo kuvissa oleva iloisen värinen kantoväline on kantoliinasta ommeltu wrap tai, eli siinä on nelikulmainen paneli josta jokaisesta nurkasta lähtee kangassuikale. Kantoreppu on joidenkin mielestä myös hyvä, mutta mun olkapäät ei kestä kantaa kantorepussa pitkää aikaa.

   Selkään asettelu oli minustakin hurjan hankalaa aluksi! Oikeastaan vieläkään en ehkä saa yksin haalaripukuista lasta selkääni, mutta ihan varmasti opin kyllä! Sisävaatteet päällä osaan jo, puen meidän ylle sitten yhteisen takin kun menemme ulos.

   Poista