lauantai 10. marraskuuta 2012

Maidoton suklaamuffini ja hotelliaamiainen.

Nestori vatsa on oireillut nyt noin kaksi kuukautta. Vihdoin saimme aikaiseksi miettiä mistä se voisi johtua ja totesimme, että kesästä asti Nestori on syönyt paljon jugurttia ja rahkaa. Olen kuullut, että monilla pikkulapsilla on jonkinlaista maitoyliherkkyyttä, eli suolisto ei ihan vielä kestä suuria määriä lehmänmaidon proteiineja. Me olemme nyt Nestorin kanssa olleet molemmat maidottomalla dietillä ja jo viikon jälkeen Nestorin vatsa alkoi toimia taas normaalisti! Uskon, että kohta Nestorin vatsa kestää taas pieniä määriä maitoproteiineja. Itseasiassa aion tiistaiaamuna syödä itse maitoa hotelliaamiaisella* ja tarkkaillaan pari päivää miten Nestorin vatsa reagoi. Jos ei reagoi, otan itse taas maitotuotteet käyttööni ja Nestorillekin ruuanlaitossa. Mutta jugurttia tai rahkaa Nestori ei saa nyt vielä hetkiin. 

Huomista isänpäivää varten leipasimme porukalla munattomia ja maidottomia suklaabanaani-muffineita. Ohje on Marien blogista


Miten liikkuvasta kohteesta saa pimeässä hyviä kuvia? Meillä on ulkoinen salama ja aika kirkas valo olkkarissa, mutta silti kuvat ovat tällaisia automaatilla kuvattaessa...*Mulla on työmatka!!  Menen Helsinkiin mittaamaan näytteitteni partikkelikokoja dippatyötäni varten! Ooh. Olen yötä hotellissa. Ensimmäistä kertaa olen yön poissa Nestorin luota. Uskon, että Nestori ja Antti pärjäävät loistavasti. Itsestäni en ole ihan varma. Kaivoin rintapumpun kaapin perältä ja etsiskelin liivinsuojat taas esille. Varmuuden vuoksi.

1 kommentti:

  1. Herrrkullisen näköisiä muffineja!
    Olen todennut, että liikkuvan lapsen kuvaaminen sisätiloissa on mahdoton yhtälö toteutuakseen. Ulkokuvat on paljon kivempia aurinkoisessa säässä, niihin kaikki liikkuminen ja elämänilo tallentuu paljon kauniimmin. :)

    Tsemppiä työmatkalle.

    VastaaPoista