torstai 12. huhtikuuta 2012

Tunnustus.

Oh, blogi sai tunnustuksen. Oh. Pötkyläisiä-blogin T muisti meitä tunnustuksella. Kiitos siitä :) Piristi mieltä kummasti :)


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. 
Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) 
ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon 
antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen! 

Seuraan aika montaa blogia enemmän tai vähemmän aktivisesti, on vaikeaa keksiä mitkä viisi haluaisin tähän listata :) Mutta näihin päädyin (ei missään järjestyksessä)

Äidin luova hulluus. Heidi kuvailee käsitöitään, kirppslöytöjään ja arkeaan tyttölapsen ja pienen poikavauvan äitinä. Heidi on siskoni vanhoja työkavereita ja Irina tutustutti meidät kun aloin Nestoria vartoomaan ja pohdin kestovaippojen käyttöä. Heidi onkin aina jaksanut opastaa ja vinkata kun olen pulassa ja nyt trikoopipojen kanssa sain Heidiltä viimeksi hurjasti vinkkejä!

Rakkaudesta sinuun. Blogin kirjoittajalla Lillillä on Nestorin ikäinen Konsta-vauva. On todella mielenkiintoista lukea vastaavassa elämätilanteessa elävän perheen elämästä. Ja huomata että hyvn samankaltaisien asioiden kanssa painitaan joka perheessä :)

Maailman metrossa. M kirjoitti aikaisemmin blogia lapsiperheen arjesta ja blogin hauska kirjoitustyyli teki minusta vakilukijan, vaikka en ollutkaan samassa elämäntilanteessa silloin vielä. Nyt M kirjoittaa elämästä vieraalla maalla, samaan hauskaan tyyliin :)

Ihmeiden aika ei ole ohi. Karpalo kuvaa lapsiaan ja kirjoittaa heidän elämästä. Nuorempi lapsista, ihana pieni Aarre on suunnilleen Nestorin ikäinen. Karpalon upeat valokuvat ei yhtään vähennä blogin viehätystä!

Elämän suola ja sokeri. Veera Eliisa on myös vauvabloggari :) Hänellä on ihana Peppi-tytär, jonka touhuja blogin kautta seurailen. 

2 kommenttia:

  1. Kiitokset! Nämä kyllä piristää mieltä :)

    VastaaPoista
  2. Mun ensireaktioni oli: APUA! Mut nythän mä jo sain vastattua tähän. Joten kiitokset vielä kerran! :)

    VastaaPoista