lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kahdeksas kuukausi.

Nestori nauttii isän ja äidin seurasta, kylpemisestä, suihkusta. 


Nestori leikkii pöydän jaloilla, leivinpaperilla, talouspaperihylsyllä, vesipulloilla. Ja leluillakin :)


Nestori saa sylimaitoa aina halutessaan. 


Nestori nukkuu sängyssä, pinnasänkykokeilu kesti kolme yötä. Yöllä pinnasängyn laita on liian korkea väsyneen äidin käsivoimille.

Nestori matkustaa ulkona useimmiten liinassa, mutta on jo vähän viihtynyt hereillä rattaissakin! Vaikka ei ne rattaat mikään tavoite ole (enää), mutta on hienoa kun on vaihtoehtoja.

Ainiin! Uusia taitoja! Varpaat löytyi. Konttausasento on hallussa. Pakki ryömiessä.

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Nestorista :)

  Hauska kyllä, kun niin monilla tuntuu olevan tuo peruutusvaihde päällä ryömiessä. Meillä ei kyllä konttausasentoon nousemisesta vielä tietoakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta on jotenki tuntunu siltä, että ne jotka on aikaisessa vaiheessa oppinu ryömimään, menee heti jo eteenpäin. Ja sit nää verkkasemmat tapaukset alottaa sillä peruuttelulla :)

   Poista
 2. Hei, teillähän ollaan ihan samassa vaiheessa! :) Meilläkin ollaan hanskattu muutama viikko jo konttausasento, mutta eteenpäin ei vaan mennä. Mutta tosiaan ryömitään sujuvasti taaksepäin...! :D Ja varpaita ollaan ihmetelty ja maisteltu pari viikkoa. Uutena ilmiönä on tullut sormien "vääntely ja kääntely" ja niiden heiluttelu ja haltioituneena tuijottelu. Taitaa parin viikon sisällä pinsettiote tulla säännöllisemmäksi. (tai näin luulen ainakin). Muutaman kerran on vahingossa poiminut pinsettiotteella, mutta ei voida puhua, että se olisi vielä hallussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo pinsettiote unohtui mainita, Nestorikin on pari kertaa vahingossa saanut Talk MURU:n suuhunsa :)

   Poista
  2. Oon jotenki muuten luullu, että monet vauvat löytä varpansa aikasemmassa vaiheessa, mutta hauska kuulla että on muitakin jotka on hokassu ne vasta hiljattain. Nestori ei kyllä maistele niitä, mutta istuessaan saattaa leikkiä varpaillaan :D

   Poista
  3. Kyllä tytsi on leikkinyt jo hetken (olisko pari kuukautta, jos en väärin muista...?) varpaillaan ihan käsin (tarrannut hoitopöydällä kiinni jne), mutta tosiaan suuhun asti on saanut vasta muutama viikko sitten ne tunkaistua. Meillä terkka laskee "varpaiden löytämiseksi" vasta sen, että ne on suussa asti. Mikä oli mielestäni vähintäänkin omituista määritellä niin, kun tyttö tosiaan oli jo kauan aikaa niitä hypistellyt ja tuijotellut. :D

   Poista
 3. Varpaat ja pakki - niin sitä pitää! :D

  VastaaPoista