perjantai 16. maaliskuuta 2012

Syökö se hyvin?

No kato ite, tosi taitava se on!9 kommenttia:

 1. haha, hauska video! huisin näköistä nopeutettuna tuo syöminen!
  mutta siis: ihana, tosi taitava tuo teidän poika!

  voi kumpa meidänkin tekis jo muutakin kun heiluis siinä tuolissa ja kurkkis koiria pöydän alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no Nestori hokas jotenkin yhtäkkiä tällä viikolla tuon syömishomman. Aiemmin on ollut aika nuoleskelua :)
   Teidän vauvalla on aikaa, ja ihan kohta huomaat että se natustaa jo innolla!

   Poista
 2. Voi apua miten taitavan näköstä touhua kyllä, ja niin lyhyessä ajassa kehittynyt! Meilläkin pitäis ottaa kala kokeiluun, oon ite tosi pahasti allerginen niin olis hyvä testata jo nyt heti pienenä ettei vaan oo periytyvää. Mutta hyvin ainakin Nestorille näyttää maistuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä hyvä testata hetimmiten :) Nestori tais vähän oireilla (ihon punoitusta) kalasta ekoilla kerroilla, mutta en oo ihan varma..

   Poista
 3. Aivan huippua! N on kehittynyt todella paljon! Ihana toi kalan syöminen sekä veden pyytäminen lopussa, sai hymyn huuliin <3 Taitaa oikeesti nauttia kun saa itse syödä ja maistella eri makuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se nauttii kyllä niin paljon! Sitä on ihana katsoa <3 Varmaan just noi eri maut, ja sit erilaiset rakenteet on kiinnostavia.

   Äsken päivällisellä se bongas heti kalanpalan, vaikka se oli muiden helpommin otettavien palojen ympäröimänä. Ei olla ihan varmoja oliko se tahallista, mutta jos oli, se on jotain niin ihmeellistä! Kalasta Nestori tuntuu olevan eniten kiinnostunut.

   Poista
  2. Hihi, se on tuttu haju kun isi käy kalassa?! ;) Ihanan mahtavaa jos se tosiaan sen tunnisti muiden joukosta!! Ja joo rakenteet on myös varmaan kivoja tunnustella tosiaan :)

   Poista