keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Seitsemäs kuukausi.

Nestori on iloinen, ihana vauva.


Nestori osaa päristää!
Se on Nestorin uusin lempiharrastus.


Vauvauinnissa Nestori on sukeltanut pinnan alle.
Uinnin jälkeen sauna ja maitohuikka on parasta. 


Nestori tekee tarpeensa pottaan.
Jos joku vain kiikuttaa Nestorin potalle.
Kotona vaipat on toistaiseksi turhia.


Nestori syö omin käsin.
Juuri nyt suosikkeja on luumu, banaani ja appelsiini.
Kaikki liha kiinnostaa kovasti myös!
Iltapuuroa yritetään syöttää Nestorille.

Nestorin vuorokausirytmi on pysynyt hyvin pitkään samana. Illalla seitsemän tienoilla Nestori käy nukkumaan, aamulla seitsemän maissa Nestori herää. Päikkäreitä Nestori nukkuu kahdet tai kolmet, jos ne on kovin lyhyitä, mahtuu neljännetkin päivään. 
Ulkona Nestori kulkee mieluiten kannettuna, äidin tai isin kyydissä. Paitsi päikkäriaikaan, pisimmät päiväunet Nestori nukkuu liikkuvissa rattaissa.

9 kommenttia:

 1. Eikä, seisooko teidän herra jo tukea vasten? Meillä ei ole puhettakaan vielä noin suurista akrobaatio-tempuista. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ei se ite nouse. Mutta pitää kyllä kiinni ja pysyy sillain tasapainossa. Lattialla tuskin kokeilisin. Ja kahdesti ollaan se tollain laitettu, ei mitenkään aktiivisesti kouluteta sitä :D

   Poista
  2. Kyllä mekin ollaan kokeiltu, mutta ei pysy vielä tasapainossa. =D

   Poista
 2. Ihania hymykuvia! :)

  Siis vau, ilman vaippoja kotona! Tosi hienoa! Kerros nyt jotain vinkkejä, joilla mekin voitais tuossa onnistua? Kun mä en ole onnistunut kalastamaan edes yhtään pissaa pottaan :D Pitääkö vaan sinnikkäästi istuttaa joka välissä, sihistellä samalla?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Varmasti kaikki vauvat käyttäytyy niin eri tavalla. Nestoriin tepsii se, että en istuta sitä potalle, vaan roikotan polvitaipeista siinä potan yläpuoella. Sit jännitän vatsalihakseni Nestorin selkää vasten ja ite ähistän :D Siinä Nestori aina pinnistää! Aluks kehuin vuolaasti siitä pinnistämisestä, saalis oli ja on vieläkin sivuseikka.

   Poista
  2. Mä innostuin tästä niin, että oon nyt istuttanut poikaa potalla monta kertaa päivässä ja yleensä aina vähintään pisu lirahtaa :) Välillä oon myös pöntöllä pissattanut sylissä, jos en ole jaksanut alakertaan potan luokse raahautua... ;) Vaippa onkin pysynyt melko kuivana. Huomaatko sä jotenkin sen vessahädän vai käyttekö vaan tasaisin väliajoin kokeilemassa? Kun mä en oikein siitä hädästä koskaan tiedä, mutta istutan silti joka välissä.. ;)

   Poista
  3. Oo, hauskaa!!

   En huomaa Nestorista kyllä mitenkään hätää. Vien siis potalle aina kun muistan. Tai no, joskus on käynyt sillain että Nestori itkeskelee, ja en tajua miksi, ja sit hetken päästä se pissii. Se voisi siis olla merkki, mutta en ole kertaakaan tajunnut vaan. Oon lukenut, että kun vauvan vessahätäkutsuun ei vastata, se kohta ei enää jaksa ilmottaa kun kokee sen turhaksi (kuulostaa loogiselta). Nestorilla on varmaan jo käynyt sillain, oon vaan ollut niin puusilmä :D

   Poista
 3. Ihania kuvia :)
  Meilläkin poika on yhtäkkiä alkanut tuettuna seistä tosi jämäkästi, mutta tuskimpa omillaan silti vielä kuukausiin. Ja vaipattomuus on kyllä hieno juttu, vaatii paljon vanhemmilta olla skarppina aina viemässä potalle! Mutta tosi hienosti kyllä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokra-asumisen plussapuolia on muovilattimatot :D Ei paljon pissavahingot haittaa. Parkettiasunnossa miettisin kyllä kaks kertaa ;)

   Poista