tiistai 20. maaliskuuta 2012

Haarukka..?

Pienelle sormiruokailijalle haarukka on kuulemma parempi kuin lusikka. Haarukasta ruoka ei tipahda pois, vaikka vähän heiluttelisi :) Tänään lounaalla oli päärynääkin ja se on kovin liukasta. Ajattelin, että ehkä nyt olisi hyvä hetki tutustua haarukkaan. Ja haarukkaan Nestori tutustui. Ja sitten vasta söi :)


Ehkä joskus tutustutaan uudestaan, ja ehkä haarukasta joskus vielä on hyötyä ruokailussakin :)

Laitettiin pinnasänkyyn laita ja Nestori häkkiin nukkumaan. Poika on oppinut pyörimään jättivaipan ja unipussin kanssa, eikä nukkumisesta ole oikein tullut mitään. Häkissä ei ole liikaa tilaa temmeltää. Katsotaan. Vähän tuntuu pahalta. Katsotaan.

2 kommenttia:

 1. Meillä poika nukkui meidän sängyssä ensimmäiset neljä kuukautta, ja olihan se ihanaa kun toinen oli vieressä tuhisemassa, mutta omat yöunet kärsi koko ajan enemmän ja enemmän kun poika alkoi pyöriskelemään unissaan. Nyt on pari kuukautta nukkunut omassa sängyssä ja omat yöunet on parantuneet kyllä huimasti. Enkä usko, että poika siellä omassa sängyssään yhtään turvattomaksi itseään tuntee, ollaan kuitenkin ihan siinä vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, luulen kanssa, että vauva kyllä kuulee vanhempien hengityksen, vaikka ei iholla olekaan. Tosi mukavasti meni Nestorin pinnasänky-yö: ykskerta se heräs, mutta ei itkenyt, niin annoin vipeltää siellä ja se nukahti ite uusiks!! Jos Nestori ois ollut vieressä, mun ois ollu pakko imettää se uneen, kun en ois jaksanut sitä vipellystä ihan vieressä. Eli yksi piste pinnasängylle!
   Imetin oman yöni aikana kahdesti ja kerran sain hyssyteltyä Nestorin takas unille ihan tassuttelulla! Eli toinen piste pinnasängylle. Mutta ysikilosen pojan nostaminen pinnasängyn laidan yli on varsinkin yöllä aika rankkaa. Silti pinnikseen aiotaan se laittaa tänäkin yönä.

   Poista