tiistai 25. lokakuuta 2011

Unikoulutusta.

Huh hei, oon aivan äimänä! Unikoulutus on mennyt paremmin kuin olisin uskonut! Tänään Nestori nukahti kolmesti vaunuihinsa. Tosin huonosti menestyneitä yrityksiä oli vielä enemmän.. Kuljettiin pihassa ympyrää kunnes Nestori nukahti tai alkoi itkeä.

Ja yöunillekin taisin saada sen ihan itsekseen nukahtamaan! Illalla se itki väsymystään reilun tunnin, ja kun se viimein rauhottui rinnalle en enää jaksanut mitään koulutuksia ja annoin nukahtaa siihen. Onneksi se kuitenkin heräsi tyynenä ja saatoin koettaa Pantleyn irroitusmenetelmää. Annoin imeä hetken, irroitin ja odotin. Jos alkoi tuohtua annoin imeä taas hetken ja irroitin. Näin toimin muutaman kerran kunnes viimein hän tyyntyi ilmankin ja muutaman minuutin päästä nukahti. 

Valitettavasti havahtui kuitenkin pian, mutta oli tyytyväinen, joten leikin nukkuvaa vieressä ja pian se jo nukahtikin itse! 

Mutta havahtui taas parin minuutin päästä ja itkeskeli hiukan. En odottanut että olisi kunnolla itkenyt, (ajattelin, että mitä miellyttävämpi tämä nukahtamistilanne, sen parempi), vaan annoin hetimmiten imeä, mutta irroitin ennen kuin nukahti ja nostin jopa oman sänkynsä puolelle! Siihen se nukahti! Ja on nukkunut jo ainakin vartin! Voi ihme! Uskon todella, että jos jaksan tätä tuntien taistelua pari viikkoa, alkaa jo tulostakin näkyä yöherättelyissä.

Panteyn kirjassa oli, että tuo yön ensimmäinen nukahtaminen on tärkein, että ne yöheräämiset ei ole niin justiinsa, niiden aikana ei niin tarvitse unikouluttaa, jos ei jaksa. Huh :) Mulle on meinaan käynyt niinkin, että olen nukahtanut Nestori pinnasängyn puolella, mutta herännyt Nestori kainalossa :) Tuskin olisin voinut koulutella siinä välissä ;)

Pikkuisella on muuten huulessa pieni rakko! Ja se irtosi osittain tänään. 

Hyvät noi posket :D

Nyt meinaa jo vähän väsyttää muakin, taidan painua pienen tuhisijan viereen :)

4 kommenttia:

 1. HYVÄ NESSU!!! Ja hyvä Äiti <3

  VastaaPoista
 2. Nestuuki on kyllä tosi nopsaa tajunnu tän jutun. Tänään nukahti vielä paljon helpommin. Ja pinnasängyn puolelle vielä!

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea tämmöinen unikoulu! Pitääpä pistää se lainaamasi kirjan nimi muistiin jos sille on jonain päivän itselläkin tarvetta :)

  Kivaa vauva-arkea sinne Nestorin kanssa!

  VastaaPoista