torstai 6. lokakuuta 2011

Mitä kuuluu?

No hyvää, kiitos!

Börjen masuvaivat taitaa olla ohi! Vyöhyketerapeutti hieroi Börjen varpaita silloin torstaina ja kehoitti välttämään pystyasennossa kantamista ja suosimaan masu alaspäin kantamista. Terapeutin mukaan pystyasennossa Börjen niskanikamat menee liian lähekkäin, kun Börje ei osaa vielä kunnolla kannatella päätään. Yhteenpuristuvien niskaikamien väliin jää hermoja. Ja koska Börje on vasta pieni, häntä sattuu sitten kaikkialle. Vatsallaan kantaessa niska saa venyä, jos vauva roikottaa päätään ja siinä on myös turvallista treenailla pään kannatusta. 

Sunnuntai olikin viimeinen tuollainen rankka päivä, ainakin toivottavasti :) Börje on rinnalla yhtä paljon, mutta ei huuda väliajalla, vaan on tyytyväisenä hissukseen, tai itkeskelee pikkuisen. Öisin hän herää vielä samoihin aikoihin, mutta ei myöskään öisin ole huutoitkenyt, vaan ennemminkin semmoista leppoisaa "byää, olen hereillä, byää, minun on nälkä, byää, äiti, herää jo". 

Koska Börjellä on ollut niin hyviä päiviä, me ollaan päästy helposti liikeelle. Keskiviikkona käytiin ystävän ja Börjeä 5 päivää vanhemman Pojun kanssa kaupungilla (mm. aiheuttamassa tungosta Hulluilla Päivillä..) ja tänään käytiin Börjen kanssa vauvakerhossa. Börje nukkui, muut vauvat leikkivät ja me äidit joimme kahvia. Tuo torstain vauvakerho on ihan huippu, ollaan nyt kolmesti käyty siellä, ja on tositosi mukavaa ollut. Muut vauvat on jo yli puolivuotiaita, mutta meidät on otettu hyvin vastaan :) 


Ylemmässä kuvassa Börje on lähdössä kaupungille. Päällänsä hienot lappuhaalarit ja huppari. Lappuhaalarien alla on pitkät kalsarit :) Meidän Sälli ei mitää sukkahousuja käytä :D (Ei vais, ei semmoisia vain ole kulkeutunut meille) Vaatteet on saatu mun serkuilta, nuoremman viisvuotissynttäreitä vietettiin juuri. Alemmassa kuvassa Börje on valmis lähtemään vauvakerhoon. Villahaalari on mun anopin käsialaa. Se on vielä vähän suuri, mutta eipähän tarvitse miettiä tumppuja ja villasukkia :) Tutti kelpaa Börjelle joskus. Jos hän on muuten rauhallinen, kohta nukahtamaisillaan, tutti auttaa häntä pysymään rauhallisena. Börje sylkäsee tutin isossa kaaressa juuri ennen nukahtamista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti