sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Mummulareissusta.

Nestorin mummu ja vaari asuvat maalla, reilun tunnin ajomatkan päässä meidän kotoa. Siksi ei olla uskallettu lähteä matkaan, vaikka mummulla on ollut Nestoria kova ikävä. Tänään uskallettiin ja reissu meni todella hyvin! Lähdettiin kesken Nestorin yöunien, viimeisen unipätkän Nestori nukkui autossa. Ja paluumatkalla me takapenkkiläiset nukuttiin molemmat :) Nestori nukkui kotonakin vielä hetken. 

Pieni unikeko <3
Nestorin vaarin taata oli myös Nestori. Katseltiin vanhoja valokuvia ja löytyikin paljon kuvia Nestori-taatastakin. Tässä kuvassa Nestori-taata seisoo vaimonsa kanssa navettarakennuksen edessä. Rakennus on vieläkin olemassa ja ovetkin ovat samanlaiset, vaikkakaan ei enää samat. Täytyypä laittaa pikku-Nestori tönöttämään tuohon samaan kohtaan kun tulee lunta :)

Nestoritaata.
Kotona meni ilta aivan mahtavasti! Nessu leikki ensin melkein tunnin meidän kanssa matolla ja sylissä. Tuohon mattoon saa kaaret kiinni, mutta me ei olla niitä vielä nostettu ylös, kun ei Nestori vielä niistä niin perusta. Tytsy 5 kk on jo koeleikkinyt matolla ja maistanut kaikki lelut :) Kuulemma ihan jees, suositteli Nestorillekin.

Ihana pieni.
Kuuden maissa Nestori alkoi vähän väsyä ja me siirryimme pimeään makkariin leikkimään hiljaisia juttuja. Ja kahdeksalta Nestori oli jo unten mailla. Ilman itkuja! Pikkuisen vain kitisi välillä. Mielummin valitsen kaksi tuntia pimeässä makkarissa hengailua, kuin yhtään hetkeä itkua! Unikoulun toinen osuus ei ihan onnistunut; Nestoi ehti nukahtaa rinnalle ennen kuin huomasinkaan. Mutta ei se mitään, ensikerralla voin jo onnistua. En ota paineita, enkä syytä itseäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti