perjantai 7. lokakuuta 2011

Leppoisaa kahvittelua.

Oltiin Börjen, Pojun ja 5 kk Tytsyn kanssa kaupungilla kahvilla. Ja ihanan leppoisaa olikin. Saatiin syötyä kun pikkupojat nukkuivat vaunuissaan ja Tytsykin oli tyytyvinen äitinsä sylissää koko ajan. Mutta, koska kyseessä oli kolme imeväistä, ihan ilman äksöniä ei selvitty. Pojun vaippa falskasi ja Pojun äidin paita sai "vähän" osumaa.   Minä vaihdoin Börjelle vaippaa siinä kahvilan sohvalla, kun Börje päätti, että on loistava hetki harjoitella pissimistä vaipan ulkopuolelle, eli mun hameelle :D (Tää oli kyllä ihan mun oma moka, näin kyllä että lapsi taitaa kohta pissata, mutta jotenkin luulin, että kerkeisin sen vaipan laittaa, enkä pistänyt harsoa eteen, niinkuin kotona teen, ja niinkuin olisi ollut viisasta..)


Börjellä oli kotoa lähteissä päällä ihana rekkabody, joka on esiintynyt jo tässä postauksessa. Body on kokoa 62, mutta jotenkin niin lyhyt, että se sopii nyt jo Börjelle. 

Huomenna on kaste ja Börje saa oikean nimen! Vaikka varmasti me kutsutaan häntä Börjeksi vielä pitkään. Otettiin viikolla kastemekkokuvia ja kävin teettämässä niistä paperiversiot jo, voidaan antaa heti kastejuhlassa ystäville ja sukulaisille, ikäänkuin kiitoskortiksi. Hiukan jännittää, miten juhlat sujuu.. 

2 kommenttia:

  1. Hehheh, tuonsorttiset vahingot ei varmaan jää viimeiseksi! Mitenkähän sitä sitten itse muistaisi aina kuskata vaihtovaatteita mukana...?

    Mukavia kastejuhlia ja onnea ennakkoon Börjelle nimensaannin johdosta!

    VastaaPoista
  2. Juu, naureskeltiin, että pojille oli kyllä mukana vaihtovaatteet, mutta meille äideille ei.
    Onneksi noin pienten vauvojen pissa ei haise miltään, ja kuivuukin jälkiä jättämättä. Istuskeltiin kuitenkin niin kauan, että vaatteet ehti kuivua.

    VastaaPoista