keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Börjelle leluja, osa 2.

Eilen kirjoittelin, että en ehkä tänään ehdi istua koneella ja näpytellä juttuja. Mutta kun vasta kolmas aamiainen pysyy sisällä, ei paljon ole voimia liikuskella. Joten olen koko aamun istunut tässä :)

Otin eilen kuvia Börjen leluista. Kaikki leluista on Irinan tai minun vanhoja, osa jopa meille käytettyinä tulleita. Minun lempparini on tuo harmaa kissa <3 Molli oli lempparini lapsenakin. Mollin täytteet ovat hiukan paakkuuntuneet, täytän sen uudestaan Börjeä varten.


Pengottiin myös vaatteita ja muutama mukava vaate lähtikin mukaamme. Aika sinivoittoisia värejä, vaikka tässä onkin kahden tytön vaatteita! Otettiin myös nuo kaksi mekkoa mukaan, jos vaikka Irinan olo onkin oikeassa ja Börje onkin tyttö :) Itseasiassa noita mekkoja hiplatessani aloin haaveilemaan tyttövauvasta. Ehkä Börje saa pikkusiskon ;)


Tuossa villapaidassa on kauluksessa jotain tahraa, toivottavasti se irtoaa pesussa!

Opettelin käyttämään mosaic makeria, sen avulla voi tehdä tuollaisia kivoja kuvakollaaseja. Tähänkin työkaluun törmäsin uuden mammatutun kautta :)

Nyt mulla on jo parempi olo ja lähden tästä Antin ja sen kavereiden kanssa lounaalle. Jippii :)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, mistä sä Mollin löysit :)Toi vaubuissa oleva narusysteemi oli Miinan vaunuista :D -irina

    VastaaPoista
  2. Onneks Molli löytyi :) Se oli pehmolelulaatikossa jossain äitin jemmassa.

    Joo, Miinan vaunuissa vaan oli semmoinen näppärä koukkujuttu, johon pupunarun saattoi kiinnittää. Nyt kiinnitin sen hakaneuloilla. Katotaan nyt kuinka kauan menee ennen kun mulla menee hermot siihen. Voi olla aika vaikeaa sujauttaa vauvaa vaunuihin, kun on tuommoinen este :D

    VastaaPoista