tiistai 26. heinäkuuta 2011

Askartelua.

Parolan Aseman blogissa näin kerran hienon idean valaisimesta. Näytin kuvat Antille ja Antinkin mielestä idea oli kokeilemisen arvoinen. Tällainen oli siis tavoitteena. Ihan samaan meidän askartelutaidoilla ei ylletty, mutta me ollaan tyytyväisiä kuitenkin. 

Leikattiin alumiinitölkeistä pieniä lehtiä 
ja kiinnitettiin ne rautalangalla toisiinsa.

 

Maalattiin mustaksi spraymaalilla.


Kiinnitettiin valaisimen johtoon ja siinä se! 

  

Pimeämmällä kelillä valaisin pääsee varmasti paremmin oikeuksiinsa, 
mutta kaunis se on noinkin, ilman valoa. 


Käytiin Antin vanhempien luona maalla täyttämässä mustikkavarastot. Tänä kesänä sain oikeutetusti istua pihassa muiden ollessa metsässä, mutta perkaamiseen osallistuin kuitenkin. Miten maistelulta ehdin :)


Asunto alkaa oleen melkein kunnossa jo. Mutta ruokapöytää meillä ei vieläkään ole. Katsotaan josko huomenna ehdittäis vähän kaupoille. Tauluhylly ja avainkaappi täytyy vielä kiinnittää seinään, mutta niitä varten tarvitsee lainata porakone jostain. Ollaan kavereita ja sukulaisia pyydetty viikonloppuna käymään, toivon todellakin, että ehdittäis kaikki siihen mennessä!

5 kommenttia:

  1. Tosi hieno tuli tosta valaisimesta! Näyttää kyl kivalta sekä valolla että ilman :) Saatte kyl olla tyytyväisiä askartelutaitoihinne :)Kiva nähdä teidän asunto sit lauantaina!

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)

    Ollaan kyllä tyytyväisiä ja vähän yllättyneitäkin :D

    VastaaPoista
  3. Tosi uniikki ja upea keksintö tuo valaisin! :)

    VastaaPoista