sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Blogimutsi yllättää.

Ilmottauduin ennen lomareissua bloggareiden hemmottelurinkiin. Minä lähetän hemmottelupaketin eräälle äitibloggarille ja saan joltakin itsekin paketin. Minut ainakin yllätettiin täysin, sain oman pakettini jo aikapäiviä sitten, mutta en ole muistanut kuvata sitä. (Ja vähän nolottaa kun en ole vielä saanut aikaiseksi lähettää omaa, köh köh. Onneksi on vielä aikaa määräpäivään.) 

Tänään tutustuin tarkemmin hemmottelupakettini sisältöön. Sain toki pienen tutkimusapulaisen salamana paikalle.


Laatikosta paljastui aivan ihania pieniä paketteja! Tämän yllätyksen lähettäjä on kyllä taitava askartelija.


Pienet yksityiskohdat kiinnosti tutkimusapulaistakin.


Pienissä pussukoissa oli erinäisiä herkkuja, teetä, mansikkalakua, erilaisia suklaita ja jugurttipäällysteisiä herkkuja. Naminami :) 

Oli vissiin aivan pakko päästä juuri tuohon istumaan.


Herkkujen lisäksi paketissa oli kirja, Sydämen aamu, Aino Järnefeltin ja Jean Sibeliuksen kihlausajan kirjeitä. Ehdin sitä vähän jo silmäillä ja täytyy sanoa että yllätti. En ole koskaan ollut kiinnostunut historiasta, mutta en ole koskaan ennen lukenut siitä näin mielenkiintoisella tavalla. Tätä haluan lukea lisää!
2 kommenttia:

 1. Loistavaa, että paketti oli mieluinen! Ehdin jo vähän murehtia, että mitä jos et siitä tykkääkkään. Minuun kirja kolahti heti ja onneksi sinuunkin! :-) Johan tässä pitää alkaa miettimään uutta pakettia. Kohta onkin jo kesä! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mieluinen :) Kiitos :)
   Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista