tiistai 2. elokuuta 2011

Synnärillä.

Eilen Börje oli aika hiljainen, saatiin kuitenkin laskettua tarvittavat 10 liikettä tunnissa joka kerta kun pysähdyin kuulostelemaan. Tänään aamulla vauva ei juuri potkinut ja olin jo ihan huolesta soikeana. Lähdettiin synnytysvastaanotolle ja siellä kuunneltiin Börjen sydänääniä puolen tunnin ajan. 

Vauvan sydänäänet käyrällä. Kuva.

Siinä puolessa tunnissa Börjen syke vaihteli normaalisti, vaikka en tuntenutkaan juuri liikkeitä. Lääkäri vielä ultrasi, että kaikki on ok. Istukka, napanuora ja vauveli oli kunnossa! Lääkäri mittasi Börjen ja sanoi että aavistuksen on keskiarvovauvaa pienempi, mutta ihan normaali kuitenkin. Nyt painoarvio oli 2260 g. Lääkäri sanoi, että jos tätä tahtia kasvaa, niin laskettuna päivänä olisi semmoinen 3,5 kg. Tosi kiva :)

Antti sanoi, että mulla on tyypillinen naistentauti: ylihuolehtiminen ja ressaus :) Mutta ai että nyt on huojentunut olo!

Lainattiin muuten eilen kirjastosta pari nimikirjaa ja käytiin ne läpi tarkasti. Nyt on tyttövauvan varalta lista nimistä, joista me pidetään molemmat, mutta mitään suosikkia ei noussut. Poikavauvan nimistä tehtiin  myös lista ja sieltä nousi yksi suosikkinimi, molemmille sama, onneksi :D Toista ja mahdollista kolmatta nimeä vielä pohditaan. Antti haluaisi pitää Börjen nimen salassa kastepäivään asti ja mun mielestä se on ihan kiva idea kans.

Riina, rv 34+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti