perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuulumisia taas :)

Nestori syö voimakkaasti maustettuja valmisnuudeleita.
Silmät ja nenä vuotaa, mutta pakko on syödä kun isikin!

Nestori katsoo telkkaria ja seisoo kuin flamingo!

5 minuuttia kuvissa eroa.

Ulkoleikeissä autoautoo ja Kame.

Parin viikon sisällä on tullut kevät ja villakangastakki on liikaa.

Nestori lukee.

Eipä tässä ihmeempiä. 

Tai oikeastaan on aika ihmeitä nyt kun mietin. Ensinnäkin, Nestori on ollut mun vanhempien luona hoidossa jo kolmena sunnuntaipäivänä! Hyvin on mennyt, ja kaikki on tyytyväisiä että odotettiin näin pitkään. Vielä vaikkapa kaksi kuukautta aikaisemmin Nestori ei olisi ollut valmis, Nestori rohkastui ja itsevarmistui ihan yhtäkkiä yhdessä yössä! 

Alkuvuonna Nestorin kummitäti oli ollut muutamia kertoja mun koulupäivän (pari tuntia) meillä Nestorin kanssa, mutta nyt Nestori pääsi oikeasti hoitoon muorin ja vaarin luo. 

Ja viime viikonloppuna Antti ja Nestori oli kahdestaan Antin vanhempien luona yötä (ja minä olin kavereiden kanssa Olavi Uusivirran keikalla, hiihi). Sekin meni mallikkaasti, Nestori oli mielellään leikkinyt tätinsä ja mummunsa kanssa ja välillä käynyt pussaamassa ja halaamassa isäänsä leikkien lomassa ♥ Kotona Nestori saa maitohuikan siinä aamuyöllä kuuden aikaan, mummulassa he olivat sitten heränneet siinä pian, kun ei ollut unimaitoa saatavilla :) Tosin on Nestori kotonakin herännyt turkasen aikasin! Onko se tuo valoisuus!?! Meillä on kyllä makkari niin pimeä kun vain kahdella rullaverholla ja pimennysverholla sen voi pimentää. Ehkä suurin ongelma on mulla, en osaa mennä nukkumaan vielä kymmenen maissa :D 

Tänä viikonloppuna Antti ja Nestori saavat olla kotona kahdestaan yötä, mulla on kaverin polttarit. Melkein tekee mieli kirjottaa että mamma vaihtaa vapaalle, mutta en halua olla mamma! :D Vaikka olenkin ollut tässä 1,5 vuotta "vain" äiti, mutta nyt pikkuhiljaa Nestori on niin iso, ettei ole väliä kuka sitä hoitaa. Ja nyt mulla on taas haluja tehdä asioita vain itseni takia. Samperin kivut kun en voi urheilla! Mutta onneksi nyt tuntuu että helpottaa. Sain torstaina fysioterapeutilta alaselkään teipit, jotka pitää alaselässä luonnollisen notkon koko ajan. Ja kivut on helpottanut huomattavasti. Tänään on ensimmäinen ilta moneen viikkoon kun istuminen ei satu! 

Sovitan keikkavaatteita ja Nestorilla meinaa olla sylipula ♥ 
Oikealla on mun vino asento. 
Fysioterapeutti epäilee välilevyn pullistumaa. Mää en usko, koska mulla ei ole jalassa yhtään kipuja ja se on yleisin välilevynpullistuman oire. Mutta toisaalta sen fyssarin tekemä hoito tuntuu auttavan :) Oli se mikä tahansa, kipee se on, mutta parempaan suuntaan mennään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti