perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kevät tulee?

On ollut niin valoisaa. Minä ainakin tulen auringosta hyvälle mielelle. Me ollaan nautittu valosta kotoa käsin, kun ollaan kipeitä oltu vuorotellen. Nestori on nukkunut päikkäreitä sohvalla, kun on nukkunut levottomasti ja olen käynyt kesken unien taputtelemassa ja kertomassa olevani paikalla. 


Me leikittiin kevättä ja pukeuduttiin vihreään :) Tämä on uusi kantoliina, ja sitomista pitää vielä vähän harjoitella, ei kuuluisi näkyä sekä nurja että oikea puoli liinasta :D


Uskalletiin pikkuisen ulos. Nestori oli ensimmäistä kertaa talvella leikkipuistossa (yleensä ollaan vain käveleksitty, mutta nyt kannoin sen puistoon), mutta ei me siellä montaa minuttia jaksettu. Viimevuotiset Julbo-aurinkolasit menee vielä Nestorille!


Kevät oli jo niin todellista, vaikka ulkona on tosi kylmä ja paljon lunta. Niinpä lunastettiin Nestorin joululahja muorilta ja vaarilta, potkupyörä! Tilattiin ipanaiselta, ja sieltä kuvankin nappasin.


Käytiin joku aika sitten marketissa ja Nestori sai siellä kokeilla potkupyörää ja yllättävän hyvin meni, vaikka marketin pyörä oli tosi iso! Katsotaan mitä Nestori tästä tuumii :) Laitetaan Nestorin lempilelu, Plaston muovimopo hetkeksi jemmaan kun tämä saapuu.

1 kommentti:

  1. Hei laitahan sitten postausta, kun ootte päässeet kunnolla kokeilemaan potkupyörää, että mitä teillä tykätään. :)

    VastaaPoista