torstai 27. joulukuuta 2012

Paljon uusia vaatteita.

Nestori sai joululahjaksi myös ihanan villa-asun, söpöt housut ja takin. Näiden lisäksi tilattiin alennusmyynneistä Villervallaa. Villervallan vaatteet on kyllä tosi kalliita, mutta kahden Villervalla-vaatteen kokemuksella sanoisin, että laatu on kyllä sen arvoista. Ja nuo värit!! Oih :)


9 kommenttia:

 1. Villervallat on ihania! Isommalla tosin ei enää sormikkaat kestäneet, mutta se ei liene ihme. Hinta vaan estää hankkimasta enempää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hinta on kyllä aikas paha. Mut mietin sen niin, että Nestori käyttää nää, sit Nestorin serkku. Sit Nestorin pikkusisarus. Siis mikäli se saa pikkusisaruksen. Mutta kuitenkin Villervalla on niin kestävää, että varmasti säilyy hyvänä pitkään.

   Poista
  2. Paitsi sormikkaat tietty, ne on kulutustavaraa :) Varsinkin teidän esikoisen ikäisillä! Nää sormikkaat oli "vain" 4 €.

   Poista
 2. Onks Nestorilla serkku? Tai tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tulossa <3 Mun sisko saa vauvan pääsiäisen jälkeen <3 Ei oo salaista tietoo, vaikka hän ei oo sitä kauheesti mainostanu.

   Poista
  2. Voi että, ihana juttu! Onnea paljon siskollesi! <3

   Poista
 3. Piti vielä kehua, että ihanat villavaatteet! Todella Nestorin värisiäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana villa-asu, kyllä kelpais meillekin! :) Villervallat on kyllä ihania, tykkään niistä kirkkaista väreistä ja kuvioista ja siitä, että eivät ole selkeästi jaoteltu sukupuolen mukaan... :) Meillä on vaan pari paitaa meni kehnoon kuntoon parissa pesussa niin en oo uskaltanut kauheasti ostella :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O'ou! Toivottavasti nuo Nestorin vaatteet pysyy kunnossa! Oikeastaan kannattaisi ehkä ostaa laatuvaatteet käytettynä, olisi tae että ne pysyy kunnossa, jos ovat jo yhden lapsen käytöstä selvinneet :) Mutta ei oikein meinaa löytyä! Kai ne kulkee ystäviltä toisille, on vaan niin suosittuja.

   Poista