maanantai 3. syyskuuta 2012

Blogiäidit ruokkii.

Piiri pieni pyörii -blogin Suski haastoi minut mukaan nälkäpäiväkeräykseen. Syyskuussa alkaa jälleen koko Suomen laajuinen Nälkäpäiväkeräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoa varten. 

Punaisen ristin sivuille on nyt siis perustettu Blogiäidit ruokkii -niminen keräyslipas, jonka avulla kerätään blogivoimilla varoja katastrofirahastoon. Blogimaailmassa tunnettuun tapaan keräys kulkee haasteena blogista toiseen. Nälkäpäiväkeräys loppuu 15.9., joten tässä on mukavasti aikaa kierrättää haastetta! Laitoin blogini sivupalkkiin tuon lippaan, siitä painamalla pääsee myös antamaan lahjoituksensa. Uskoisin että siihen jopa päivittyy reaaliajassa lippaan tilanne!


Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista.1. Lahjoita


Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä:
Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.
2. Haasta


Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa-blogista ja Suski Piiri pieni pyörii -blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

2 kommenttia: