torstai 30. elokuuta 2012

Yöunista.

Eikös se niin ollut, että siitä puhe mistä puute. Nestori on hyvin kipeä, meille rantautui enterorokko. Viimeyönä valvottiin klo 03-05. Onneksi ennen sitä ja sen jälkeen Nestori nukkui kuin tukki. Kun tästä päivä lähtee käyntiin, me ollaan kaikki varmasti pirteitä.

04:30


Mikä helpottaa oloa aamuyöllä lapsen kanssa valvoessa? Mulle voimaa antoi Antti, joka pohdiskeli, että ollaan tehty oikein, kun ei olla lopetettu vielä Nestorilta yösyöttöjä. "Mikä sitä lohduttais yöllä, jos ei maitoa saisi." 

7 kommenttia:

 1. Voimia ja toivottavasti pieni Nestori paranee pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tänään on jo parempi päivä. Vaikka näppylöitä on paljon, Nestori on pystynyt nielemään muutakin kuin maitoa. Tulin siis koululle.

   Poista
 2. Paranemisia! Imetys on kyllä ihana asia silloin kun lapsi sairastaa. Konsta kuumeilee nyt kovaa 1v-rokotuksista, ja pitkät imetykset moneen otteeseen on helpottanut kovasti pojan oloa - tai ainakin pahaa mieltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestorikin nyt kipeänä viipyilee rinnalla enemmän kuin normaalisti, ehkä juuri hyvää oloa tankkaamassa.

   Poista
 3. Meillä taas ei viihdytty rinnalla sairaana ollessa ollenkaan. Silloin auttoi vain sylissä pitämine. Niin ne hakee lohtua eri lailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja sama lapsi käyttäytyy eri tilanteissakin niin eri lailla. Joskus Nestorikaan ei halua maitoa, vaan haluaa vain olla sylissä heijattavana tai halittavana.

   Poista
 4. Voi ei, pikaista paranemista Nestorille <3

  VastaaPoista